Celeb

Felesége után újabb tragédia történt Körtvélyessy Zsolt családjában

Bors

Létrehozva: 2021.04.06.

Sosem fogja elfelejteni az idei húsvétot Körtvélyessy Zsolt. Imádott öccse vasárnap éjszaka feladta a küzdelmet a koronavírussal szemben, és csendben elment. Erről a Borsnak beszélt először.

Forrás: Bors archíve

Decemberben tragikus hirtelenséggel hunyt el Körtvélyessy Zsolt felesége a koronavírus miatt, múlt héten pedig testvére küzdött az életéért, végül feladta a harcot a betegséggel szemben. A színművész megtörten árulta el a Borsnak, még elbúcsúzni sem tudott testvérétől.

Húsvét hétfőn reggel fél 9-kor telefonált a felesége, hogy Csaba az éjszaka elment
– kezdte könnyeivel küszködve Körtvélyessy Zsolt.

Nem tudtunk egymástól búcsút venni, mert az állapota ezt már tette lehetővé számunkra. Félelmetes ez az egész, ami történik. Budapesten élt, nagyon sokat jártunk össze, de utoljára akkor találkoztunk, mielőtt bement a kórházba. Akkor még tudtunk beszélni egymással, sőt vitatkoztunk is egy kicsit, de nem túl nagy komolysággal, viszonylag még jó állapotban volt, csak egy picit le volt már fogyva – mondta a Körtvélyessy Zsolt.

Hogy mikor láthatta utoljára testvérét Körtvélyessy Zsolt, és hogy milyen tervei voltak még öccsének, arról a Bors holnapi lapszámában olvashat!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek