Celeb

Drámai fordulat Aurelio ügyében: még a jóbarát is ellene vallott

Címkék
friss

Bors

Létrehozva: 2021.06.10.

Ha az elmeszakértők szerint minden rendben vele, biztos, hogy börtönbe kerül.

Aurelio ügyvédje mindent bevet annak érdekében, hogy védence elkerülhesse a börtönbüntetést, amit emberrablási ügyében első fokon kiszabtak rá. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a védő indítványozta a híresség elmeszakértői vizsgálatát, mivel könnyen lehet, hogy többszörös személyiségzavarban szenved.

De nem ez volt az egyetlen fordulat a szerdai tárgyaláson, ahol a bíróság másodfokon készült ítéletet hirdetni. Felolvasták ugyanis a fiatal híresség feltételezett bűntársának írásbeli vallomását, melyben minden vádpontban elismerte bűnösségét, vagyis Aurelio ellen vallott. „Már bánom, hogy nem ismertem be korábban a vádirattal egyezően a bűnösségemet. Én csak a barátomnak akartam segíteni, nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. Minden úgy történt, ahogy a vád állítja”- írta meg a Blikk az elhangzottakat.

A tét óriási, hiszen Aurelio elsőfokon négy év börtönt kapott, amihez hozzácsapták a korábbi majd másfél év felfüggesztettjét is. Egyébként a feltételezett bűntárs vallomásával már ketten vannak, akik beismerték az emberrablás elkövetését, hiszen két éve a másik „jóbarát” tett beismerő vallomást az ügyben. Folytatás szeptemberben várható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek