Celeb

Keményen beleszálltak Meghanba: "nem Oprah-hoz kellett volna menni, hanem pszichológushoz"

Bors

Létrehozva: 2021.07.06.

Az öngyilkossági gondolatai miatt nem egy show-ba kellett volna rohannia, hanem orvoshoz - vélik az alattvalók.

Forrás: Youtube

Még mindig nem csitul a botrány Meghan Markle körül. A britek egyszerűen nem tudják neki - és Harry hercegnek - megbocsátani, hogy Oprah Winfrey műsorában kiteregették a családi szennyest. És mint kiderült, hazudtak is rendesen.

A királyi életrajzíró, Penny Junor egy új dokumentumfilmben azt taglalta, hogy ha valóban olyan lélekromboló volt a közeg, amelybe Meghan került, miért nem keresett fel egy szakembert?

"Megdöbbentett, amiket a műsorban mondott. Az ilyen történetekkel nem a nyilvánosság elé kell állni. Öngyilkos akart lenni? Akkor miért nem keresett fel egy pszichiátert és beszélte ki a gondjait?" - tette fel a kérdést a királyi család szakértője.

Meghan az Oprah-nak adott interjúban számos komoly váddal illette a királyi családot, köztük azzal, hogy nem kapott semmilyen segítséget tőlük, amikor öngyilkossági gondolatai voltak.

"Arról persze nem beszélt, hogyan bánt ő az emberekkel. Többen is elmesélték nekem már a családba kerülése után nem sokkal, hogy kikészíti az embereket. Zsarnokoskodik, sztárallűrjei vannak és folyton kiabált az alkalmazottakkal. Azt hitte, még mindig sztár, vagy inkább celeb. De a királyi család tagjai nem celebek. Ők magukat úgy tekintik, mint egy közintézmény dolgozói. Meghannak ez azonban nem tetszett" - fűzte hozzá Junor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek