Celeb

Mozdulni sem tud a fájdalomtól Varga Viktor: Fekszem az ágyon és k*rvára fáj az agyam!

Bors

Létrehozva: 2021.07.12.

Az énekes szombaton szenvedett súlyos lovas balesetet, az állatról leugorva maga alá fordult a bokája. Ficamot és ugrócsont törést szenvedett, meg is műtötték. A gerincébe kapott gyógyszerektől most szörnyű fejfájás gyötri. 

Varga Viktor akrobatikus ügyességgel lovagol, nem túlzás azt állítani, hogy a trükk lovaglás mestere. A hétvégén is lovon ült, épp a Nemzeti Vágtára tréningezett, amikor egy vágta után a szokásos módon leugrott a lováról. Pechjére azonban, az ezerszer elismételt mozdulatból baleset lett, az egyenletlen talajra érkezéskor maga alá fordult a jobb bokája. Az esetről véletlenül videófelvétel is készült, amit tényleg csak erős idegzetűek nézzenek meg az énekes Instagram oldalán, mert már a látványtól is elborzad az ember. Viktorhoz mentőt hívtak, a kórházban pedig kiderült, hogy legalább akkora a baj, amilyen csúnya a látvány: bokaficama és ugrócsont törése van.

Azonnal műteni kellett

Azonnal műtőbe tolták. Lapunk munkatársa másnap, vasárnap beszélt vele telefonon. 

Fekszem az ágyon és k*rvára fáj az agyam!

– válaszolta Viktor arra a kérdésünkre, hogy hogy érzi magát.

Nem a lába fáj igazán

- A lábam már egész jól van, attól akár haza is mehettem volna, de a műtét miatt olyan sok anyagot kaptam a gerincembe, hogy az teljesen kicsinálta a fejem. Csak mozdulatlanul feküdni tudok, ha jobbra vagy balra fordítom a fejem, már attól olyan brutális fejfájásom van, hogy azt elmondani sem lehet. Talán az Isten akarata, hogy feküdjek és pihenjek végre. Így vett rá a kikapcsolásra kicsit. Nem tudom – tette hozzá Viktor, majd így folytatta:

– Én ezt egyébként nem fogom annyi, hogy itt fekszem kiszolgáltatott helyzetben. Ha kiengednek azonnal megyek vissza a lóra! Ez az egyik. A másik, hogy azt tervezem, hogy olyan gyors gyógyulást fogok mutatni, hogy mindenki meglepődik majd. Meditációval, akaraterővel és természetes gyógymódokkal fogom elérni ezt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek