Celeb

Keményen beleszálltak a rajongók Harrybe: "hol hagytad a golyóidat?"

Bors

Létrehozva: 2021.09.16.

Harry herceg és Meghan megint kiakasztotta az embereket.

Jószerével már nem tud semmit sem csinálni Meghan Markle és Harry herceg, amivel elnyerhetnék az emberek tetszését. Most az akasztotta ki a rajongókat, hogy Meghan bejelentette, nem csinál nagy bulit Harry herceg 37. születésnapjára, csak egy vacsorát főz és Archie segítségével egy répatortát készítenek a hercegnek. Mint fogalmazott, nem akarnak a nyilvánosság előtt élni, inkább az emberek szolgálatára fordítanák energiáikat.

Jószerével abban a pillanatban, ahogy ezt kimondta, megjelent a Time magazin, amelynek címlapján Meghan és Harry van, belül pedig több képet is közölnek a hercegi párról. Igen ám, csakhogy minden képen Meghan áll elöl, Harry pedig hátulról öleli a feleségét.

A rajongók ezen akadtak ki igazán, és kommentcunami indult, amelyben azt fejtegetik, hogy mennyire szerencsétlen lehet Harry élete, ha még egy normális vacsorát sem kaphat. Többen is azon az állásponton vannak, hogy egyetlen barátjuk sincs, akit meg lehetett volna hívni bulizni.

Mások arra térnek ki, hogy Harry mindent alárendel törtető feleségének és már csak meghunyászkodva ténfereg a saját életében. Az egyik kommentelő meg is kérdezte Harrytől: "hol vannak a golyóid?"

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek