Celeb

Negyvenes nők ostromolják a Sztárban sztár leszek! tini versenyzőjét

Bors

Létrehozva: 2021.10.30.

Negyvenes nő környékezte meg Havas Alfrédot, a Sztárban sztár leszek! versenyzőjének majd leesett az álla.

Hadas Alfréd még csak 19 éves, de máris nagy sikert arat a gyengébbik nem körében. A Sztárban sztár leszek! versenyzője nem tagadja, jól esik neki a rengeteg üzenet, a telefonszámok is amiket kap, de jelenleg nem engedheti meg magának, hogy elvonják a figyelmét. Szó sincs arról, hogy gondolatban ne kalandozna el néha, de direkt nem keresi a lehetőségeket. Miért is keresné, ha a lehetőség magától kopogtat az ajtaján? Elég megnyitnia az Instagram-oldalát, vagy beülnie egy kávézóba. 

– Nagyon sok üzenetet kapok, néha hívogatnak is a lányok az Instagram-on és többen fotókat is küldenek magukról. Természetesen jól esik és a kedvesebb üzenetekre válaszoltam is kezdetben, de eldöntöttem, hogy most inkább a feladatomra kell koncentrálnom. Ismerem magam így tudom, ha teret adnék a csajozásnak az a teljesítményem rovására menne. Engem elvisznek az érzéseim, vagyis, ha csinálok valamit azt teljes átéléssel teszem – árulta el Alfréd, akiért mint kiderült, nem csak a fiatal lányok, de a korosabbak is odáig vannak. Utóbbiak között akadt olyan, aki személyesen tett ajánlatot a versenyzőnek.

A legidősebb hölgy, aki közeledett hozzám negyven pluszos volt. Egy kávézóban ültem, amikor egyszer csak odalépett és egy kis papírfecnit nyújtott felém. A telefonszáma és a neve volt rajta, de nem hagyta annyiban a dolgot, megkért, hogy hívjam fel, ha majd lesz kedvem és időm. Szép nő volt, az nem vitás, de most csak a vasárnapi műsorokra tudok koncentrálni – mesélte a rapper, aki a Borsnak bevallotta: egyáltalán nem bánja, ha a választottja nála jóval érettebb.

Kifejezetten tetszik, ha a barátnőm, vagy a lány, akivel randizom nálam idősebb. Most vagyok 19 szóval, ha a párom 28 éves, az teljesen belefér. Egy biztos, annál már ne legyen több, nem szeretném, ha miattam hullanának szét családok – nevetett Hadas Alfréd, akit most vasárnap, az egyéni produkcióján túl, még duettben is láthatnak a nézők.

Nem csak simán rappel

Az elmúlt hetekben az interneten is téma volt, hogy Alfréd csak rappel a Sztárban sztár leszek!-ben. A versenyző szerint, azonban ez közel sem igaz.

– A most vasárnapi produkcióm is rap lesz, de nagyon összetett feladatot kell megoldanom. Bár sokak szerint a rap nem más csak szövegelés, kijelenthetem, hogy ez nem igaz. Ebben a feladatban is nagyon oda kell majd figyelnem a hangutánzásra a tónusokra, ráadásul dallama is lesz – mesélte Alfréd, aki nagyon élvezi, hogy Majka lett a mestere, hiszen tőle nem csak emberileg, de szakmailag is rengeteget tanulhat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek