Celeb

A Fonográf-legenda tragédiája: A válás után újra összejött feleségével, ő volt ott mellette utolsó hónapjaiban

Bors

Létrehozva: 2021.11.08.

Németh Oszkár egészsége fél évvel ezelőtt rohamosan romlani kezdett.

A Fonográf együttes egykori dobosa a múlt hét végén hunyt el. Barátja, Németh Nyiba Sándor zenész szerint az utóbbi hetekben már tudta, hogy nincs visszaút.

– Ő mindenből képes volt viccet csinálni, az ember nem tudott nem nevetni mellette. Úgy másfél hete beszéltünk utoljára, mert szerettem volna elhívni egy újabb Rocklegendák kiállításra, amelyet most nyitunk Szolnokon, de már nem tudott eljönni. Ugyan azt mondta, nemsokára hazamehet a kórházból, hallottam a hangján, hogy nincs jól, azt mondta, az ágytól a mosdóig alig bír elmenni. Nagyon intelligens ember volt, szerintem már tisztában volt azzal, hogy innen nincs visszaút – mesélte a Blikk-nek a barát.

A lap azt írja, Németh Oszkár harminc évvel azután, hogy elvált második feleségétől, újra összejött vele.

Judit volt számára az igazi, nagyon szerette és tisztelte, mindig nagyon szépen beszélt róla. Ő volt ott mellette az elmúlt fél évben is, amikor már nem volt jól és ki-be járkált a kórházba, beszéltünk, hogy számára az volt a legfontosabb, hogy ha vége is lesz a dalnak, Judit se szenvedjen hiányt semmiben – tette hozzá Németh Nyiba Sándor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek