Celeb

Fürdés közben fotózták le a hatalmas mellű bombázót – 18+ fotók

Bors

Létrehozva: 2021.11.20.

Nem egy nádszálkisasszony, ellenben annál több látnivaló van jelen cikkünk alanyán. Ráadásul a sok látnivalóhoz kevés ruha társul.

Jelen alanyunk sem a testképzavaros, csontsovány, ugyanakkor plasztikai sebészek gondos munkájával összerakott modellek roskadásig teli istállójából került elő, sőt: voltaképpen tetoválásain kívül minden egyes porcikája kizárólag a gének munkája. 

Az Instagramon közel másfél millió követővel rendelkező Shady Shaina Rae testén igencsak sok a fognivaló – nem mintha ezt bármelyik rajongója is bánná.

A hölgy a róla szóló rövid leírásban is büszkén emeli ki a tényt, miszerint teste 100 százalékban természetes, vagyis azt mindössze a természetnek, illetve felmenőinek köszönheti.

A modell sosem arról volt híres, hogy elrejtené bájait az utána ácsingózók elől, újabban azonban egyre többet hajlandó mutatni magából:

A cosplayben, vagyis a különböző popkulturális szereplőknek való beöltözésben is erős Rae előszeretettel bújik közkedvelt fantáziafigurák bőrébe. Itt éppen a Tomb Raiderből megismert Lara Croftként kívánja célba venni az arra érdemeseket:

Egy szó mint száz: az eddigi képek láttán talán senki sem hinné, de Shaina a termetét meghazudtolóan meglehetősen hajlékony...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek