FORDULAT

Biga: Nehéz velem tervezni

Soltész Daniella

Létrehozva: 2022.01.11.

Heincz Gábor ’Biga’ életében minden téren harmónia uralkodik, azonban a változások az énekest sem kerülték el. Koncertzenélésből home office-ra váltott, de még így sem könnyű vele tervezni.

Forrás: Heincz Gábor 'Biga'

Hatalmas változásokon ment át Heincz Gábor ’Biga’. A népszerű énekes igyekszik balanszírozni a koncertzenész lét és a home office munkák között. 
Régebben kevesebb ilyen munkám volt, de a koronavírus miatt rákényszerültem, hogy egyre több otthoni munkát is elvállaljak – kezdte lapunk megkeresésére Biga, aki így a pandémia alatt sem unatkozott.

Fotó: Heincz Gábor 'Biga'


Az énekes mindent megtesz annak érdekében, hogy ne csak a munka kerüljön előtérbe az életében. Párjával, Petrával amikor csak tudnak, szakítanak időt közös programokra. 
Nagyon szeretünk hármasban lenni a kutyánkkal, vagy hazamenni a családomhoz a Balatonra – mesélte Biga, aki beavatott bennünket abba is, mennyire nehéz is ezeket a lopott pillanatokat összeszervezni.
– Nekem alapvetően kevés a szabadidőm, Petra ugyanakkor magának osztja az idejét.

Néha összezörrenünk azon, hogy az én munkámban már megint változások történtek és mindent át kell szervezni. Nehéz velem tervezni 

– vallotta be az énekes, aki már hozzászokott a „bizonytalan” életritmushoz.

Fotó: Heincz Gábor 'Biga'


A pár tervei között ugyanakkor szerepelnek elég komoly lépések, mint a közös utazások vagy a költözés. 
Szeretnénk egy kicsit nagyobb helyre költözni, de ehhez még várnunk kell, jelenleg nem állnak úgy a csillagok, hogy belevágjunk. Utazni ugyanakkor sokkal többet akarunk, visszamennénk Rómába és Barcelonába is – mondta Biga.
Az énekes úgy érzi, az életében lezajló változásokból igyekszik kihozni a legtöbbet és amíg van motivációja, haladni fog előre. 
Számomra a spiritusz a legfontosabb. Mindig kell egy nyíl, ami mutat előre. És amíg látom ezt a nyilat, minden problémával felveszem a harcot – mondta lelkesen Biga.

Fotó: Heincz Gábor 'Biga'

Biga jelenleg egy nagylemez előkészületeivel dolgozik, emellett lelkesen készül a nyári koncertszezonra. – Nekünk zenészeknek már csak ez maradt. A téli céges, beltéri rendezvények ki tudja hány év múlva kerülhetnek csak megtartásra – mesélt a zeneiparban bekövetkező változásokról az énekes.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek