Megható

Könnyeivel küzdött Tóth Gabi

Létrehozva: 2022.02.21.

Az énekesnő őszintén vallott érzéseiről és az anyaságról.

Forrás: YouTube

Palikék Világa by Manna című műsorban ezúttal Tóth Gabi vendégeskedett. Az énekesnő a műsorvezetők kérdéseire őszinte válaszokat adott, beszélt Krausz Gáborral való kapcsolatáról, és arról is, hogyan született meg a legújabb dala. Ezt követően a beszélgetés egy pontján olyasmi történt, amire maga Palik László sem volt felkészülve.


Teljesen elérzékenyült

A könnyeivel küzdött Gabi, amikor az anyaságról és a lányával való kapcsolatáról kezdett beszélni. Elárulta, mi az, amit mindenképpen szeretne továbbadni gyermekének.

Én a szülinapomat igazából december 3-án tartom, amikor Hannaróza megszületett. Ott volt ez a 3 kilós pici élet a kezemben és azon gondolkoztam, mit fogok neki átadni, amire büszke lesz és amitől ő erős lesz. Egy olyan transzgenerációs sokkba kerültem, azáltal, hogy a női felmenőim összes élményét megéltem és igazából akkor éreztem, hogy újra az a hit van bennem, ami gyerekkoromban. Arra törekszem, hogy ezt adjam át Hanninak. Bánthatnak ezért, vagy elmondhatnak mindennek, hogy ki hogyan vásárolt meg, de engem a gyermekem lelke rabolt el és azért dolgozom, hogy egy olyan erős gyökeret adjak neki, mint amit nekem adtak a mamámék – mondta könnyes szemmel Gabi. A beszélgetés teljes egészében megtekinthető Palikék by Manna YouTube csatornáján.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek