Emlék

Emlékszel még Az első csók sorozatra? Így élnek ma a sztárjai

Létrehozva: 2022.03.06.

Sokan emlékeznek a sorozatra még tinikorukból.

Jerome és Justin szerelme sok nézőt ültetett a képernyők elé még 1991-ben. A sorozat középpontjában a Helene és a fiúkból ismert Helene húga, Justin állt. Az ő párja volt Jerome, de a csapathoz tartozott Annette, Francois és Luc is. A baráti társaság a későbbiekben még bővült is.

Jerome, azaz Fabien Remblier

A színész most lett 52 éves, és már nem is színészként dolgozik, hanem átállt a kamera másik oldalára: rendezőként, producerként és a 3D-s filmek specialistájaként dolgozik. Magánéletéről annyit tudni, hogy van egy lánya.

Justine, azaz Camille Raymond

A most 45 éves Camille felhagyott a színészettel, közgazdásznak tanult és bankár lett. Ma a nemzetközi gazdasági szervezet, az OECD munkatársa. Férjével, a bankár ­Jean-Xavier Bourre-ral 16 éves kora óta együtt vannak. Négy gyermek édesanyja. 

Annette, azaz Magalie Madison

A ma 48 éves egykori tinisztár megmaradt a színészi pályán, sőt énekesnőként is ismert. Egy szem fia, Jahilo már tinédzser. Erősen spirituális beállítottságú, emellett nagy természetvédő is. Híve az úgynevezett erdőterápiának, amely többek közt a fák ölelésével gyógyítja a stresszt.

Luc, azaz Christophe Rippert

Az 53 éves színész kipróbálta magát teniszezőként és énekesi karriert is befutott. Jelenleg céget vezet, ugyanis létrehozott egy kommunikációs vállalatot és most olyan kliensei vannak, mint a Dior vagy épp a Cartier. 

Francois, azaz Boris Haguenauer

A Francois-t alakító színész csak egy filmben játszott a sorozatot követően, utána teljesen eltűnt a reflektorfényből. Ma, 47 évesen pszichoterapeuta és coach, de egy időben befektetési bankárként is dolgozott. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek