Berki Krisztián

"Sose gondoltam, hogy a gyermekemet is nekem kell búcsúztatni" - csuklott el Berki Krisztián édesapjának a hangja

Létrehozva: 2022.05.10.

Módosítva: 2022.05.11.

Berki Krisztián édesapja, Ferenc is összetört a gyásztól.

Forrás: Bors

Berki Krisztián múlt pénteken, feltehetőleg valamikor éjfél után hunyt el otthonában. A családja még alig fogta fel a tragikus veszteséget, próbálják feldolgozni a gyászt. Krisztián édesanyja a Borsnak elmondta, mélypontra került és nagyon aggódik kilenc éves unokájáért is.

Most Berki édesapja, Berki Ferenc is megszólalt. A férfi és az egykori Fradi-vezér sokáig nem voltak jóban, ám amikor megszületett Berki első gyermeke, Natasa, felkereste édesapját. Korábban így nyilatkozott Berki Krisztián a családi életéről:

– Átlagos családból származom, ami azt jelenti, hogy az édesanyám vendéglátózott, az édesapám pedig az akkori időben gmk-ban dolgozott, fizikai munkás volt, később sofőr. Édesanyám jól menő üzletasszony volt, vendéglátóegységeket üzemeltetett. El tudta kezdeni eggyel, aztán még eggyel, aztán így tovább, a rendszerváltás után pedig elkezdett tőzsdézni, de azt a pénzt, amit össze tudott szedni, elvesztette. Alkoholproblémái lettek, ezt 9-10 évesen végignézni egy gyereknek, szégyen volt.

– Nem voltunk együtt annyit... Külön életet éltünk, de nagyon örülök, hogy most együtt lehetünk – sóhajtott az Édes Élet című műsorban Berki Ferenc, aki egy tatabányai lakótelep egyik házának harmadik emeletén éldegél.

Hogy Krisztián halála előtt milyen volt a kapcsolatuk, nem tudni, a házban lakók azt mesélték, régen látták arrafelé a főpolgármesteri címmel is kacérkodó izomcelebet, ettől függetlenül az idős férfi összetörve nyilatkozott a Blikknek.

– Nem vagyok jól, nagyon nem… – csuklott el a hangja a gyászoló édesapának.

Ferenc fájdalma érthető, hiszen fia temetéséről kell hamarosan gondoskodnia, s ahogyan a mondás is tartja, nincs rendjén, ha egy szülő eltemeti a gyerekét.

– El kellett már temetnem az édesanyámat, édesapámat, de azt sosem gondoltam, hogy a gyermekemet is nekem kell búcsúztatnom – csóválta a fejét az idős férfi, majd sietve elköszönt.

– Kérem, fogadják el a gyászomat, és higgyék el, emellett is megvan a magam baja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek