Szerelem

Berki Mazsi szívszorító sorai: "Egyek vagyunk, nem lehet mit tenni"

Létrehozva: 2022.06.06.

Majdnem egy hónapja, május 6-án hunyt el váratlanul Berki Krisztián.

Forrás: Bors

Majdnem egy hónapja, május 6-án hunyt el váratlanul Berki Krisztián. A családja szíve összetört, sokáig nem tudtak felocsúdni a fájdalomból és a sokkból.

Berki Mazsi első vallomása a sírig tart 

Berki Krisztián évekkel korábban egy szépségversenyen szúrta ki Mazsit, amelynek Sarka Kata volt a jogtulajdonosa. Hajdú Pétert azzal hívta fel, hogy adja meg neki "Sarka Kata hasonmásának" telefonszámát. A celeb azonban akkor kosarat kapott, de nyolc évvel később Rubint Réka egyik óráján ismét találkoztak, és nem volt visszaút egymásba szerettek. Mazsi akkor mesés házasságot hagyott maga mögött, hogy élete szerelmével legyen, habár voltak hullámvölgyek a kapcsoltunkban mindvégig dolgoztak azon, hogy boldogságba nevelhessék szerelmük gyümölcsét, Berki Emma Katerinát

Mazsi több mint négy évvel ezelőtt jelentette be kapcsoltuk a közösségi-oldalán, akkor azt írta, hogy: 

"Szerelmes vagyok, és ez mindenem, akár helyes, akár nem, és neki én vagyok minden. Szeretem. Egyek vagyunk, nem lehet mit tenni, semmit sem tehetek, csak ölelni őt örökké. Vele akarok lenni ma, holnap és egész életemben. Amikor a szerelem ilyen erős, ott nincs helyes vagy helytelen. A szerelem egész életedre szól."


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek