Találkozás

"Szánalmas vagy": Harry és Meghan kiverte a biztosítékot a briteknél

Létrehozva: 2022.06.03.

Módosítva: 2022.06.03.

Harry és Meghan először csatlakozott a királyi családhoz a nagy szakítás óta.

Nem tudják elfeledni Harry és Meghan "bűneit" az angolok, így attól sem ájultak el, hogy a királynő jubileumi ünnepségére visszatértek Londonba. A pár két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy szakítanak a királyi családdal és elköltöztek az Egyesült Államokba. Azóta Meghan nem is tért vissza Nagy-Britanniába, Harry is csak szomorú okból. 

Fotó: AFP

A csütörtöki ünnepségen nem is állhattak fel II. Erzsébet királynő mellé az erkélyre, a királynő ugyanis úgy döntött, csak a királyi család dolgozó tagjai lehetnek ott. A Szent Pál-katedrálisban tartott hálaadó misén azonban már részt vehettek, bár jó távol ültették őket Vilmostól és Katalintól. Míg Vilmost és Katalint hatalmas ováció fogadta, Harryék nem váltottak ki lelkesedést a tömegből.

Számos képen látszik, ahogy Meghan férje hátát simogatja. Talán ezzel akart lelket önteni Harrybe, ám az alattvalók szerint Harry ettől csak szánalmassá vált.

"Szegény csecsemő Harry, a feleségednek folyton a hátad kell lapogatni? Szánalmas vagy!" - fakadt ki az egyikük.  Többen is kiakadtak, hogy Meghan miért mosolyog teli szájjal, amikor ő robbantotta szét a családot. "Felbecsülhetetlen, milyen fejet vágnak a templomban ülők, amikor Harry és Meghan elsétál mellettük!" - kárörvendett egy másik kommentelő.

Fotó: AFP

Többen azt rótták fel nekik, hogy Meghan nem rejtette véka alá, mennyire utálja a királyi családot, nem voltak hajlandóak nyilvánosan gratulálni se a királynőnek, most mégis úgy parádéznak, mintha muszáj lenne.

Vannak azonban, akik csitító hangot ütöttek meg, és arra hívták fel a figyelmet, hogy örülni kellene, hogy a királyi család újra egyesülhetett, ha csak pár napra is. És valószínűleg II. Erzsébet királynő végre találkozhatott dédunokájával, Lilibeth-tel is, aki róla kapta a nevét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek