Szexi

Kamaszként mindenki gyűlölte, most milliók imádják a pornóst

Létrehozva: 2022.07.13.

Tiniként aligha hitte, hogy bárki is szeretheti. Ma a férfiak a szőke bombázó lábai előtt hevernek.

Forrás: Instagram

2,4 millióan várják minden egyes nap, hogy a Swedish Bella művésznevű Monica Huldt újabb és újabb posztokkal jelentkezzen: fotóin ugyanis rendkívül kevés ruhát visel, formáiból azonban igen sokat mutat, természetesen a férfiak legnagyobb örömére.

Ki gondolná azonban, hogy az erotikus modell nem volt mindig ilyen magabiztos, sőt, élete sem volt olyan csodás, mint jelenleg. Korábban felfedte: egy ideig igencsak lagymatag szexuális életet élt, aztán minden megváltozott, amikor elkezdett heti öt alkalommal edzeni, a rendszeres testmozgás pedig hihetetlen hatással volt a libidójára. 

Azt azonban kevesebben tudják róla, hogy tiniként nem hogy nem kedvelték, de határozottan támadták, folyamatosan zaklatták kortársai. Tették mindezt azért, mert lengyelként idegenként tekintettek rá Svédországban, ahová a családja költözött, amikor mindössze ötéves volt.

– 12 lehettem, amikor a zaklatások igazán elszaporodtak, ekkor hetente éltem át ilyeneket – mesélte, hozzátéve: gyakran kapott cetliket a fiúktól, amin leírták neki, hogy milyen ronda, és nem járnának vele.

Azóta persze sok minden megváltozott, mondhatni, Monica a svédek legnépszerűbb erotikus exportcikke lett. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek