Piac

Pahmann Péter: Szenvedélyes piacrajáró vagyok

Létrehozva: 2022.07.28.

A Mokka műsorvezetőjének hobbija pont jól jött most, hogy a stáb egy hétre Tihanyba költözött, egy profi séf mellett kuktáskodhat a konyhában.

Pachmann Péter is összecsomagolt, hiszen az elkövetkezendő egy hetet a Balatonon tölti a Mokka stábjával együtt. A TV2 piacvezető reggeli műsorában az izgalmas interjúkon kívül a Közép-dunántúli régió és a Tihanyi-félsziget gasztronómiai sokszínűségét is bemutatják, segítségükre van ebben Tihanyi Vinarius executive chef-je, Vadász Imre is. 

A Mokka stábja minden reggel különleges ételeket kóstolhat Fotó: Bors

Ő és Péter szinte az első pillanatban megtalálták a közös hangot, hiszen a Mokka műsorvezetője maga is imád főzni és bevásárolni is. A tihanyi piac pedig erre az egyik legtökéletesebb helyszín…

– Szenvedélyes piacozós vagyok, a stáb már rám is aggatta az ”SZ SZ”, vagyis a szenvedélyes szakács jelzőt. Illik is rám, hiszen otthon nagyon szeretek főzni. Alapvetően a magyaros ételeket szeretem, talán pont ezért volt annyira jó élmény számomra a piac. 

Pachmann Péter
Pachmann Péter hajnalban, az adás előtt már a piacon volt Fotó: Bors

Mert mit lehetett itt látni? Hagyma, lecsópaprika, lecsóparadicsom, kolbász, különböző sonkák, szóval olyan dolgok, melyeket egy vega nem értékel, én viszont oda vagyok értük. A kedvenceim a paprikáskrumpli, a sültkrumpli, a magyaros kaják, ezek mind jól mennek nekem. A füredi piac isteni élmény volt kedd reggel, nem volt tömeg, kóstolhattunk, nagyon klassz élmény volt!


 


 


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek