Család

L.L Junior, elárulta kivel tölti minden idejét, mióta véget ért a házassága

Létrehozva: 2022.09.05.

Módosítva: 2022.09.05.

Odáig van a kislányáért és fiáért a rapper, akikkel igyekszik a lehető legtöbb időt együtt tölteni.

Forrás: Instagram

LL Junior rendszeresen posztol képet, amin kisfiával, és lányával vannak. A rapper imádja a gyerekeit és igyekszik a lehető legtöbb időt velük tölteni. Minden képen látni, hogy apja mennyire imádja a kis Lilit. Junior legutóbb egy közös képet is kirakott a két testvérről, akik láthatóan nagyon szeretik egymást. A kis Lacika éppen az ölében fogja húgát, aki gyengéden átöleli testvére nyakát. 

Bár Lili édesanyjával, Körtvélyessy Kingával az utóbbi időben nagyon megromlott a viszonya, azért Junior rendszeresen tölt időt a kislányával és kiveszi a részét a gyermekneveléséből.  A családi idillt rendszeresen meg is mutatja a közösségi oldalain, ezeket az örömteli és felhőtlen pillanatokat elmondása szerint mindig feltöltik rohanó életében. Lacikát és Lilit sokszor viszi el játszótérre, kirándulni, nyaralni. A rapper mindig kihangsúlyozza mennyire rajong és szereti a gyerekeit. 

Hiába telt el három év azóta, hogy egy autó halálra gázolta L.L. Junior hároméves kisfiát, Dávidkát, édesapja és édesanyja ma is úgy érzi, betölthetetlen az űr a lelkükben. Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnának a mindig mosolygós, cserfes kisfiúra.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek