Ováció

Tóth Gabi: Hol volt eddig ez a srác?

Létrehozva: 2022.09.12.

A Sztárban sztár leszek! második válogatójában a mentorok egymásnak estek, hogy ki vehesse szárnya alá Jósa Tamást. A fiú még azt is elérte, hogy Tóth Gabi ódákat zengjen róla.

Őrjöngésbe torkollott Jósa Tamás produkciója a Sztárban sztár leszek! stúdiójában. A fiatal tehetség Bon Jovival érkezett a meghallgatásra, mert állítása szerint a stílusa közel áll hozzá, és a hangját is könnyebb levenni – ugyanakkor van egy maszkos-beöltözős zenekara is, a Divided, akikkel rock-metál számokat játszanak. Tamás fiatalabb korában nem csak a színpadon éle ki magát, hanem rengeteget bulizott is. A féktelen partik már nem mindennaposak, ugyanakkor máig szereti szabadon felfogni az életet. Ezért jelentkezett a Sztárban sztár leszek! műsorába is, ahol a mesterek egytől egyig imádták a produkcióját, kénytelenek is voltak megküzdeni érte.

Állva szurkolt Tóth Gabi Tamásnak

Tamás énekét ovációval jutalmazta a közönség, de például Tóth Gabi is állva ünnepelte őt. A mentor a Borsnak valóságos ódákat zengett a versenyzőről:

Néztem a produkciót, és az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy mégis hol volt eddig ez a srác? – kezdte Gabi, aki elmesélte azt is, hogy milyen volt látni Tamást a színpadon.

Iszonyatosan nagy energiája van. Olyan kiállással rendelkezik, amilyet nagyon ritkán látni. Életemben nem hallottam még ilyen hangot. Vallom, hogy a nők nem tudnak ilyen magasan énekelni. A fiúknak van egy kis problémájuk vele, de ő valójában nem egy olyan karakter, aminek mutatja magát. Egyáltalán nem nagyképű. Alázatos és borzalmasan tehetséges – tette hozzá.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek