Verseny

Olyan alapanyagott ragadott Vomberg Frigyes csapata, mint még soha

Létrehozva: 2022.10.04.

Olcsó és laktató fogásokhoz szoktak a keddi kóstolók, akik aligha esznek nap mint nap éttermi fogásokat.

Elérkezett a döntő hetének második napja a Séfek séfébe: a verseny egyre éleződik. Hétfőn finnyás kisgyermekeknek készítettek finomságokat a versenyzők, azonban most fordul a kocka: kollégistáknak kell legyártani az olcsóbbnál olcsóbb ételek éttermi megfelelőjét. De milyen is egy kollégista vacsorája?

Könnyű és finom. Na meg olcsó. Az alapanyagok kiválasztásánál pedig nem feltétlenül a minőség az elsődleges szempont. Legyen laktató, és jöjjön ki a kosztpénzből. Ezek után aligha meglepő, hogy a feketék virslivel, a kékek löncshússal, míg a pirosak – furcsa választás – heringkonzervvel fogják megajándékozni a bentlakásos diákokat. Egy biztos, ilyen jót nem gyakran esznek.

Ha kíváncsi, hogyan fogadják a kolisok az ilyesfajta ínyencségeket, nézze a ma esti Séfek séfét a TV2-n!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek