Gyász

Lesújtó hírt kaptunk: váratlanul elhunyt a népszerű énekes

Címkék
gyász

P. E.

Létrehozva: 2022.12.21.

Terry Hall rövid betegség után meghalt.

63 éves korában elhunyt a Specials énekese, Terry Hall – jelentette be az együttes. Hivatalos Twitter-oldalukon osztották meg a hírt. "Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy egy rövid betegség után elhunyt Terry, gyönyörű barátunk, testvérünk és az egyik legragyogóbb énekesünk, dalszerzőnk és szövegírónk, akit ez az ország valaha látott."

gyertya, gyász, illusztráció, Pixabay
Fotó: Pixabay

"Terry csodálatos férj és apa volt, a legkedvesebb, legviccesebb és legőszintébb lelkek egyike. Zenéje és előadásai az élet lényegét foglalták magukba… az örömöt, a fájdalmat, a humort, az igazságért folytatott harcot, de leginkább a szerelmet."

"Terry gyakran hagyta el a színpadot a The Specials életigenlő show-jának végén három szóval: "Love Love Love".

A négy tweet közül az utolsó így zárult: "Arra kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a család magánéletét ebben a szomorú időben."

A néhai zenész 1981-ben hagyta el a The Specials-t, és bandatársaival, Neville Staplesszel és Lynval Goldinggal megalakította a Fun Boy Three-t, és újabb slágereket írt.

Terry két szólóalbumot is kiadott, és számos előadóval dolgozott együtt, köztük Sinéad O'Connorral, Gorillazzal, Damon Albarnnal, D12-vel és Lily Allennel.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek