Celeb

Melyik szebb? Szabó Ádám barátnőjének a feneke, vagy a Madarasi Hargita?

Zs.

Létrehozva: 2023.01.10.

Ha Jennifer arcát nem is jegyezték meg, a csinos nő tomporát most már száz közül is felismeri bárki, aki az énekes közösségi oldalaira látogat. Olyan sokat láttuk már.

Szerelmes fotók minden mennyiségben, romantika, szexi pózolások és pucsítás - ezekkel a tartalmakkal öntötte el az Instagram oldalát Szabó Ádám énekes/harmonikás. A fiatal zenész és kedvese, Farkas Jennifer tavaly novemberben jelentették be, hogy egy párt alkotnak. A páros nem is lehetne boldogabb, éjjel-nappal élvezik egymás társaságát, az örömüket pedig eszük ágában sincs titkolni. Miért is tennék? Szerelmes fotók garmada ömlik a közösségi oldalaikról, ami - miért nem vagyunk meglepve - sokaknak nagyon nem tetszik. 

A kommentelők egy része azt kifogásolja, hogy túl sok romantikus hangulatú képet osztanak meg, ami szerintük így már nem is hiteles, nyilván megjátsszák ezt a nagy boldogságot, és egyébként is, miért tolja ki és mutogatja állandóan a fenekét Jennifer? 

A fiatal nő vitriolos humorral válaszolt a fenekét ért kritikákra, közölte, hogy azért mutogatja mert szereti, egyébként pedig, aki észrevette, hogy megnőtt, annak igaza van. A szerelemtől ugyanis hízott egy kicsit. A bátor kiállását nők tucatjai lájkolják, ők Jenniferrel egyetemben úgy gondolják, hogy senkinek sincs joga a másik testét megszégyeníteni, rosszmájú megjegyzéseket tenni. 

Akinek egyébként nem tetszik a fiatal nő hátsója,vélik többen is, az gyönyörködjön inkább a Madarasi Hargitában! Az sem utolsó látvány! 

 

 

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek