BARÁTSÁG

Elképesztő fotók! Vajna Tímea a Terminátor birtokáról jelentkezett be

Barby

Létrehozva: 2023.06.11.

Vajna Tímeát még férje, Andy Vajna mutatta be jó barátjának, Arnold Schwarzeneggernek. A Terminátor saját bevallása szerint nagyon sokat köszönhet a producernek, akinek esküvőjén is ott volt. Így nem csoda, hogy az özvegye és világsztár a halála óta is tartják a kapcsolatot.

Andy Vajna halála után teljesen összetört özvegye, Vajna Tímea, akit akkor Arnold Schwarzenegger is igyekezett vigasztalni. A világsztár és Timi azóta is tartják a kapcsolatot, sőt pár napja együtt is töltöttek egy napot a színész birtokán, amelyről az üzletasszony követőinek is mutatott pár képet. 

Különleges apropó

Vajna Tímeát elsők között mutatta be párjaként Andy Vajna Arnold Schwarzeneggernek. A Terminátor és a legendás producer barátsága évtizedek óta tartott már akkor, így amikor 2013-ban az üzletember feleségül vette Antonio Banderas birtokán kedvesét, más világsztárok mellett Swarzi is részt vett. Később Hollywoodban és Budapesten is találkoztak, sőt a világhírű színész Andy Vajna temetésén is tiszteletét tette és beszédet is mondott. Az összetört özvegynek próbált segíteni enyhíteni a gyászt, rengeteget beszélgetettek, vigasztalta őt szavaival.

Vajna Tímea már hosszú ideje Amerikában él és egy különleges apropó miatt meglátogatta Arnoldot hatalmas birtokán. Nemrég debütált ugyanis a Netflixen a Terminátorról szóló dokumentumfilm, amiben köszönetet mond Andy Vajnának is a színész. 

Az influenszer együtt vacsorázott a filmsztárral, majd megnézte annak állatfarmját: Whiskey a póniló, Lulu a szamár és Schnelly a törpemalac számos kutya mellett. 

"Köszönöm a vacsorát, és nagyon örültem, hogy találkozhattam Whiskey-vel, Luluval és Schnelly-vel is"

 

– írta a lapozgatós poszthoz Timi, melyet már rengetegen lájkoltak és kommenteltek is. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek