Humor

Alul semmi: Csonka András beindította a strandolók fantáziáját

Cs.G.

Létrehozva: 2023.08.13.

Vajon tényleg nem volt rajta alsó? A vízparton is viccelődik Csonka András.

Csonka András rengeteget edzett az elmúlt hónapokban. Nem csak az egészségéért, de a nyári alakjáért is megdolgozott, így bátran kifeküdhetett a vízpartra. A színész szerencsére nem csak a ruháit, de a humorát is becsomagolta a balatoni nyaralásra.  Nemrég a közösségi-oldalán  osztott meg  egy vicces képet magáról. 

András egy stégen állt és  egy pizzás dobozt tart maga elé, sejtetve, hogy nincs alatta semmi.

– Egy jó pizza öltöztet, avagy amikor a fecske is nyaral – írta a képhez a színész.

A kommentek pedig csak záporoztak a fotója alá.  "Ez a legjobb képed eddig!" – írta egy sztájliszt viccesen.

Változás mellett döntött

A színész korábban a Mokkában mesélt arról, hogy világéletében lustának tartotta magát. Ennek ellenére mégis a változás mellett tette le a voksát, így életmódváltásba kezdett. Csonka Pici csak a harmincas éveiben kezdett el komolyabban az edzésre figyelni. Az újabb lökést pedig az adta meg neki, hogy a pandémia idején kicsit elengedte magát, és pocakot növesztett.

A hasam legalább lement, elkezdtem újra komolyan venni ezt a történetet. Itt nem arról van szó, hogy én Mr. Olympia akarok lenni, mert nem is lehetnék már ebben a korban, csak hogy legyen az életemben rendszeresen valamilyen mozgás, amitől egészségesebb is leszek és jobban is nézek ki. 

mesélte az Ding Dong énekese, aki pocakkal vagy anélkül, bőven letagadhatna néhány évet a korából. Senki nem mondaná meg róla, hogy már a 60 felé jár.  

csonka andrás
Fotó: Bors

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek