Balhé

Folytatódik a balhé a TV2 milliomos csemetéi között: "Nem engedek be a házamba műanyagot"

Anomália

Létrehozva: 2023.09.25.

A hangulat a tetőfokára hágott, újabb bombát robbantott Herceg Csabi a milliomos csemeték között, akik lefikázták a buliját.

Nem teszik ki az ablakba azt, amit a Kőgazdag Fiatalok szereplői kaptak a fejükre, miután Herceg Csabi bulijában elszabadultak az indulatok a minap. Csabi jogosan akadt ki, hogy szíve szerelme, Letícia névnapi ünneplése helyett a meghívottak azzal foglalkoztak inkább, hogy hogyan licitálják túl egymást a beszólásaikkal. Mindenkinek volt valami nyűgje: Filip nehezményezte a felkínált ételt, Metta a szökőkútba szemetelt, de Csabit legjobban mégis Szandi bosszantotta fel viselkedésével. Ezt nem is hagyhatta szó nélkül, videóban üzent a díszes társaságnak!

Herceg Csabi Kőgazdag Fiatalok
Fotó: Máté Krisztián

A szőke szilikonciklonnak ugyanis a bulin semmi sem tetszett, és ezt szóvá is tette. Hatalmas balhét kerekítve ezzel. A társaság tagjai egymás szavába vágva kiabáltak, míg Csabi egyszer csak besokallt. Másnap, már higgadtabban, egy videóban is üzent az egybegyűlteknek. Főként Szandit vette célkeresztbe, aki megkapta a magáét. 

Én figyelek a környezetemre, ezért szelektíven gyűjtöm a műanyagot. Éppen ezért volt nehéz döntés, hogy beengedem-e a házamba Szandikát! 

– kezdte csípősen Csabi a videóban. Hiszen Szandit nem kell félteni, ami a plasztikát és a botoxot illeti, ráadásul nem fél megmutatni idomait sem. Az is kiderült, hogy annak ellenére, hogy a szereplők hetekig forgatták a műsort, Csabi még a lány teljes nevét sem. tudja. Mindenesetre, a balhé csak örvénylik tovább, és ha tudni szeretnéd hová kerekedik, tapadj a TV2-re minden hétköznap este 22:25-kor.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek