Színészek

Két világsztár falatozott a Balatonnál, egyből le is fotózták őket

LA

Létrehozva: 2023.09.11.

A Marvel univerzum sztárja a Balatonnál járt csapatával.

Paul Rudd amerikai színész a balatonboglári Pavilon olasz étterembe és a szemesi András Büfébe ült be csapatával és színésztársával, a Wednesday-t alakító Jenna Ortega-val együtt.

meglepett, meglepődik, megijed, illusztráció, Pexels
Fotó: Pexels

A sonline.hu beszélt a balatonboglári étterem tulajdonosával a látogatással kapcsolatban: annyit árult el, hogy a színész hét munkatársával együtt érkezett Jenna Ortega-val együtt. Jelenleg mindketten az A24 stúdió legújabb, Death of a Unicorn című filmjének néhány jelenetét forgatják a magyar fővárosban, ahova még júliusba érkeztek.

A hely tulajdonosa még annyit elárult, hogy nagyon ízlett az étel a vendégeknek. Vincze Attila, a szemesi büfé üzletvezetője elmondta: éppen halat pucolt a gépházban, mikor kollégái szóltak neki, hogy különleges vendégek érkeztek.  

Hamburgert, rántott karfiolt, hekket, friss salátát rendeltek nálunk és jóízűen elfogyasztották az ételt, majd siettek tovább kerékpárokkal 

– mondta el Vincze Attila. Mikor elkészül az étel, akkor mindig bemondják a vendég nevét - a sztárok azonban  nem a sajátjukat használták, inkognitóban voltak. Ha megnéznéd a színészekről készült fotókat, ide kattintva eléred őket.


 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek