SZERELEM

Csak egy tánc volt… Mikes Anna és Krausz Gábor románca képekben

Buster

Létrehozva: 2024.01.07.

Mikes Anna és Krausz Gábor immáron hivatalosan is egy pár. De hogy milyen jelek is utaltak arra, hogy kettejük között több van puszta barátságnál? Íme egy szerelem kronológiája…

Évről évre felreppennek pletykák a Dancing with the Stars táncparkettjén született románcokról, de idén végül be is igazolódott a hiedelem, mely szerint egy Paso Doble-nak, vagy egy tüzes Tangónak mágikus hatása van a szívre. Mikes Anna és Krausz Gábor a napokban jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Mondhatnánk, hogy váratlan fordulat volt ez a vallomás, de…

Mikes Anna és Grausz Gábor
Mikes Anna és Krausz Gábor között erős volt a kémia Fotó: TV2

„A kémiával nem lesz baj”

Árulkodó jelek, félmondatok, mosolyok, érintések sora jelezte már a Dancing with the Stars idei évadának első adásában is, hogy a sztárséf és a meseszép táncosnő között elindult valami. Ahogy pedig haladtunk előre adásról-adásra, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy Mikes Annát és Krausz Gábort már csak pár tánclépés választja el attól, hogy rájöjjenek arra, amit a környezetükben már mindenki számára világos volt: őket az Isten is egymásnak teremtette. Érezték ezt ők is, de legalábbis a sztárséf biztosan, hiszen már az első adás előtt kijelentette, hogy közte és profi táncpartnere között megvan a szikra. 

– Hamar egymásra hangolódtunk, úgyhogy a kémiával nem lesz baj – fogalmazott a TV2 kamerájának Gábor, aki akkor még arra számított, hogy az első élő show lesz számukra az egyetlen. Hogy mekkorát tévedett, az ma már történelem, hiszen ő és Mikes Anna megnyerték az idei évadot, de térjünk vissza a jelekhez, amelyek előrevetítették kettejük románcát. 

Világítótorony...

Mikes Anna és Krausz Gábor a Dancing with the Stars zsűriétől gyakran hallották, hogy kettejük párosában van valami egészen különleges. Ördög Nóra például így fogalmazott a hatodik adásban eltáncolt bécsi keringő után:

 „A te életszakaszodba úgy kellett a Mikes Anna, mint egy világítótorony, vagy mint egy falat kenyér...”

- utalt a séf magánéleti válságára a műsorvezető. Szente Vajk is kiszúrta, hogy Anna és Gábor között több lehet puszta barátságnál: 

– Ti vagytok ebben a legjobbak, hogy ti annyira ketten tudtok lenni a táncparketten – mondta egyik értékelésében a színész-rendező. 

„Vannak dolgok, amiket...”

A szerelmesekről, bár folyamatosan jelentek meg pletykák, ők maguk nem erősítették meg a híreszteléseket. Bár egy avatottabb fül azért már hallhatta az igazságot karácsony előtt is, amikor a TV2 stábja meglátogatta Krausz Gábort Ausztriában, ahol kéthetente három napot dolgozik.

– Vannak dolgok, amik most prioritást élveznek szerintem mindkettőnk életében és máson van most a fókusz. Én nem szeretnék többet kifelé élni, ahogyan azt korábban tettem – fogalmazott a sztárséf, akinek szavaiból kisejlett, hogy lenne miről beszélnie.

 „Vannak dolgok, amiket szeretnék magunk… ...illetve magamnak megtartani”

– helyesbített akkor Krausz a többes számban elindított mondat után. Végül Anna és Gábor néhány napja hivatalosan is felvállalták szerelmüket, aminek fellángolásáért egy ország szorított. 

Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy számos érzelmes pillanatot okozott a nézőknek Mikes Anna és Krausz Gábor a 8 adáson át tartó szereplésükkel. A Bors most csokorba szedett néhány beszédes mozzanatot: 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek