TŰSARKÚ

Egy vak nő is legyen nőies! - Egyetlen ruhadarab miatt vonták kérdőre Agárdi Szilvit

Létrehozva: 2024.03.07.

Nem hajlandó korlátok között élni a vak énekesnő. Agárdi Szilvi nem mond le a csinos női ruhadarabokról, még akkor sem, ha ez másokat meglep.

Agárdi Szilvi különleges hangi adottságai mindenkit levesznek a lábukról, pozitív életszemlélete pedig tanítani való lenne. Most azt is elárulta, a csinos ruhadarabokról sem fog lemondani, szokás szerint inkább megküzd a kihívásokkal!

agárdi szilvi
Agárdi Szilvi megosztó kérdésre adott választ. (Fotó: Karnok Csaba)

Agárdi Szilvi: „Szeretem a kihívásokat"

Emlékszem, hogy megkérdezték tőlem, hogy miért próbálok tűsarkúban járkálni, amikor nem látok gyakorlatilag semmit a környezetemből. Én erre azt válaszoltam, hogy nagyon-nagyon szeretem a kihívásokat – árulta el a belevaló énekesnő.

Emlékszem, hogy csetlettem-botlottam, amikor meg kellett tanulnom tűsarkúban járni, de úgy voltam vele, hogy ezért is, mint mindenért meg kell küzdeni és szenvedni. Szeretném ledönteni a sztereotípiákat is, hogy ha valaki nem lát, attól még igenis, hogy lehet nőies. Nekem ez nagyon fontos

 – fogalmazott Szilvi.

Teljesértékű életet igyekszik élni

Az énekesnő korábban már azt is megmutatta, hogy edzőteremben erősít, s dolgozik azon, hogy vaksága a lehető legkevesebb élménytől fossza meg. Sokakat meglepett azzal például, hogy lovagolni tanul, sőt, még fel is tudja szerszámozni az állatot

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek