Siker

Bejött az élet! Aurelio milliókat kaszálhatott, mióta kijött a börtönből

Natasha

Létrehozva: 2024.05.17.

Az egykori villalakó nem tétlenkedett sokáig, a "szabadulása" után azonnal belevetette magát a munkába. Jelenleg két biznisze is fut, amivel már most milliókat kaszálhatott. Ráadásul ezt Aurelio nem is titkolja a nagyvilág előtt.

Aurelio februárban szabadult a börtönből, és bár a büntetése még tart, ő kiskirályként éli a mindennapjait. Újra indította a bizniszeit, reklámfelkéréseket kap, és a magánélete is rendeződni látszik, hiszen gyermeke édesanyjával is felvállalta a kapcsolatát. Kijelenthetjük hát, hogy az egykori villalakónak úgy tűnik kezd rendbe jönni az élete, ráadásul ez még csak a kezdet. Aurelio ugyanis azt állítja, ha végre a reintegrációs őrizetből is szabadulhat, akkor lesz csak igazán megállíthatatlan.

Aurelio 20230608_Aurelio Onorato Caversaccio_0053
Aurelio új életet kezdett a börtön után  (Fotó: Markovics Gábor)

Aurelio milliókat kaszálhat

Kisebb túlzással kijelenthetjük, Aurelio ahogy kilépett a börtön kapuján, máris azon ügyködött, hogy a vállalkozásait felélessze. Ruhamárkáját már azelőtt elindította, hogy a bíróság elítélte volna, így azt ideiglenesen parkolópályára kellett tennie, ahogyan a sportfogadási bizniszét is. Február óta viszont úgy pörögnek ezek a cégek, hogy Aurelio egy köteg húszezrest lóbálva büszkélkedett el a sikereivel, ami mondjuk nem mindenkinek tetszett...

Azért viszont sokan irigykednek rá, hogy a 25 és 40 ezer forintos pulóvereit úgy kapkodják a rajongók, mint a cukrot. Legalábbis ez derült ki a valóságshow-sztár Instagram-történeteiből, ahol azt osztotta meg, hogy kiürült a „raktárkészlete”. Már csak 9, a nevével ellátott pulcsi várja a gazdáját, amelyekkel közel 225 ezret kaszálhat... Továbbá az is kiderült, hogy sportfogadással pedig legalább 200 ezer forintot keresett ezen a héten.

És ez még nem minden! A napokban azt is megtudtuk, hogy még reklámarcnak is felkérték a börtönviselt hírességet. A jelek szerint egy munkaközvetítő cég alkalmazta Aureliót, aki külföldi álláslehetőségeket ajánl azoknak, akik keresik még a helyüket. A bátor delikvensek pályázhatnak például villanyszerelésre, vagy éppen segédmunkás pozícióra, mindezért pedig garantálják a 14 eurós órabért is.

Aurelio és a szakítós rózsa

A börtönviselt sztár nemcsak a ruha és sportfogadási bizniszéből szedte meg magát az utóbbi időben, hanem abból is, hogy létrehozta a szakítós rózsákat. A weboldalát böngészve futottunk bele ebbe a különlegességbe, amit Aurelio azért talált ki, hogy ha ki akarjuk adni a párunk útját, akkor azt csinálhassuk stílusosan is. Na meg persze tízezer forintért, merthogy ennyibe kerül az üvegbe zárt, fekete virág.

– A Broke up Rosest én magam találtam ki. (...) Végig gondoltam, hogy minden jó és működő dologra van valami tárgy, szolgáltatás, illetve gesztus. (...) 

Én nem vagyok átlagos, és ha te sem vagy az, akkor a Broke up Roses a te szakítós rózsád.

Nem kell letiltani a másikat, nem kell köddé válni és nem kell megbántani. Nem leszel szemét és nem fogsz csalódást okozni. 

Azt gondolom, hogy ez a legtisztább módja a kapcsolat megszakításának. Persze csak akkor, ha értékesnek tartod magadat és a másikat

– olvasható Aurelio weboldalán, aki még azt is biztosítja a vásárlóinak, hogy saját üzenettel küldi el a szakítós rózsát. Nos, abban talán megegyezhetünk, hogy érdekes elmélet, de az egykori villalakótól egyáltalán nem meglepő...

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek