Megható

„Anyuval egymás kezét fogva mentünk keresztül mindenen” – Csuti az édesanyjával való kapcsolatáról mesélt

Niki

Létrehozva: 2024.05.05.

Módosítva: 2024.05.06.

Szabó András, vagy ahogy a legtöbben ismerik Csuti egy igazán lelkiismeretes édesapa, amit elmondása szerint az édesanyjának köszönhet. Most kettőjük kapcsolatáról osztott meg néhány nagyon különleges részletet, és azt is elárulta, hogyan töltik általában az anyák napját.

Csutinak és az édesanyjának nagyon szoros kapcsolata van, amiről anyák napja kapcsán mesélt nekünk és néhány megható részletet is elárult a szokásaikról. Az üzletember nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen ritka az ilyen különleges anya-fia kapcsolat.

Csuti
Csuti és édesanyja kapcsolata példaértékű Fotó: Szabolcs László / hot! magazin 

Bár a hétköznapokban is sok időt töltenek együtt, az anyák napja mindig fontos ünnep számukra:

Természetesen az anyák napját mindig tartjuk és tartottuk. A hétköznapokban is sok időt töltünk együtt, de ezen a napon biztosan találkozunk. Általában itt a környéken szoktunk közös programot csinálni, mert ő nem az az utazós típus. Illetve nagyon sokáig ápolta a nagymamámat és mindig félt, hogy akkor történik vele valami, amikor ő nincs itthon, és nem tud segíteni. Persze, belföldön azért szoktunk utazgatni, már vannak kedvenc szállodái anyunak is. De nem is feltétlen lényeges, hogy hol vagyunk, hanem hogy tényleg egymással legyünk és minőségi időt töltsünk együtt.

Csuti és az édesanyja mindig egymás támaszai voltak

A Tv2 műsorvezetőjének gyerekkora óta ilyen közeli a kapcsolata az édesanyjával:

 – Abból adódóan, hogy nekem elváltak a szüleim, nálunk minden egyes nap anyák napja volt. Anyuval egymás kezét fogva mentünk keresztül mindenen, amin csak lehet. Aztán emlékszem, hogy nagyon sokáig minden héten volt anya-fia nap, akkor mindig felkaptam anyut és elmentünk étteremben, vásárolgatni. Úgyhogy gyerekkorom óta ezek nagyon szép emlékek.

Mindent megtett értem és bármiről hajlandó lett volna lemondani, azért, hogy én eggyel többet mosolyogjak. És most ugyanezt érzem magamon. Ezt a fajta földön túli szeretetet egészen biztos, hogy tőle tanultam.

 – tette hozzá az üzletember.

Az unokák is imádják a nagymamát

Csuti édesanyja természetesen az unokáit is imádja, amiről szintén megtudhattunk néhány nagyon megható részletet:

Szerencsére a gyerekeimnek a születésük óta fantasztikus kapcsolata van az anyukámmal, ezért a mama látogatása, a vele töltött idő az nekik is mindig nagyon különleges. Anyukámnak ez az éltető erő szerintem, a két unoka. Anyu el tudja sírni magát azon például, ha este nem velem vannak a gyerekek és felhívják, hogy hogy van. Olyankor sírva hív engem telefonon, hogy képzeld el, hívtak a gyerekek és miket mondtak. És nekem ez hatalmas öröm.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek