Apa

Curtis először beszélt a férfiról, akire apaként tekint: "A kritikát csak tőle fogadom el"

Buster

Létrehozva: 2024.05.17.

Curtis egészen mostanáig nem beszélt Zoli bácsiról, vagy ahogy ő szólítja , a faterról, akivel viharos időben találkoztak és barátkoztak össze.

A népszerű  rapper januárban három hétre elutazott a napfényes Dominikára pihenni, kikapcsolódni. Azt eddig is tudhattuk, hogy amolyan kanmuri volt ez a néhány felhőtlen nap, de Curtis azt csak most árulta el, pontosan ki is kísérte el őt a világ másik felére. Zoli bácsit talán a sors küldte a rapper életébe, hiszen a nehéz időkben a rappernek olyan erős támaszra volt szükségé, mint amilyen erős vár egy apa a kallódó fiú életében. Cutis most a Ripostnak mesélt a különleges kapocsról, ami Zoltánhoz fűzi. 

Curtis
Curtis és pótapja között nagyon szoros a kapcsolat (Fotó: Curtis)

Helyet keresett, ahol átvészelheti a járványt

− A Covid ideje alatt alakult ki ez az apa-fia kapcsolat az életemben. Kerestem egy helyet, ahol amolyan második otthonként, de mégis szabad levegőn átvészelhetem a tilalmi időszakot. Akkor akadtam rá Rádpusztára. Egy közös barátunk mutatott be engem a mesés élménybirtok tulajdonosának.

Tulajdonképpen a koronavírus-járvány nagy részét ott bekkeltem ki és alaposan ki is pihentem magam

– kezdte a lapnak Curtis, aki nem titkolja, komoly "nevelésben" is része van, ha rászolgál az atyai dörgedelemre. 

Curtis
Curtis és Zoli bácsi három hetet bandáztak Dominikán (Fotó: Curtis)

„Kapok a pofámra a fatertól..."

− Ugye én az édesapámat nagyon korán és nagyon régen elveszítettem, és Zoli bácsival annyira egy hullámhosszra kerültünk, hogy azóta számtalan közös programon, utazáson és élményen vagyunk túl. Tulajdonképpen nincs olyan hét, hogy ne beszélnénk egymással. Beszélhetnénk minden nap, de én link vagyok. Bevallom, ő többet keres, és ez fontos is, hogy benne legyen a cikkben, mert különben kapok a pofámra a „fatertől”. Ő tényleg olyan, mint egy apuka. Rendesen megkapom a leba..ást is rendesen, ha arról van szó.

Márpedig megesik, hogy arról van szó...

– mesélte nevetve a rapper, majd kitért a kedvese és a "pótapja" között kialakult jó viszonyra is. 

Curtis
Curtis számára Zoli bácsi vált a legfőbb bizalmassá (Fotó: Curtis)

Curtis: „Judit kifejezetten szereti, ha a faternál vagyok”

− Ő minden titkom tudója és Judit mellett a legfőbb bizalmasom is. Tőle tényleg tudok tanácsot kérni és a kritikát is csak tőle fogadom el. Mérhetetlenül bölcs ember, akivel ha egy délután leülünk és elkezdünk beszélgetni, azon kapjuk magunkat, hogy hajnalodik, de még nem fogytunk ki a szóból. Néha egyetlen mondatával, vagy szavával képes rendet rakni a fejemben. És ami különösen fontos, hogy nagyon jóban vannak a kedvesemmel. Judit kifejezetten szereti, ha a „faternál” vagyok, mert tudja, hogy addig sem csinálok valami hülyeséget. Voltunk közösen nyaralni is. Januárban velem utazott Dominikára, ahol három hetet bandáztunk. De járunk BL-meccsekre is. Fantasztikus társaság és tényleg betölti azt az űrt, amit apu hagyott maga után – tette hozzá Curtis.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek