Megható

A kamerák előtt sírta el magát Dwayne Johnson, megható dolog történt

Létrehozva: 2024.05.07.

Dwayne Johnson megkönnyezte a zenész gesztusát.

Rengetegen imádják Magyarországon is Dwayne Johnsont, a kigyúrt színészt, aki folyton szórakoztató, látványos filmeket hoz nekünk. Hollywood egyik legsikeresebb sztárjáról van szó, aki rendkívül elfoglalt, hiszen mindig több vasat tart a tűzben: a színészkedés mellett energiaitalt, tequilát és egyebek között szépségápolási termékeket gyárt, ráadásul a pankrációban és az amerikai fociban is benne van a keze.

Dwayne Johnson, The Rock, A Szikla, AFP
Dwayne Johnson / Fotó: AFP

Már volt olyan rapzene, amiben közreműködött Dwayne Johnson, de úgy néz ki, hogy a country stílus közelebb áll a szívéhez, ugyanis most egy interjúban elmondta, hogy a 2020-ban elhunyt, szeretett édesapjával, Rocky Johnsonnal folyton country zenét hallgattak gyerekként, ezért mindig ő fog az eszébe jutni, ha meghall egy ilyen dalt.

Az ismert country zenész, Chris Janson most felajánlotta Dwayne Johnsonnak, hogy felléphet vele a híres Opry színpadon, ráadásul azt az estét az elhunyt édesapjára való tekintettel Rocky-estnek hívnák – ez a gesztus annyira meghatotta a színészt, hogy a kamerák előtt elsírta magár.

Dwayne Johnson azt mondta, hogy egyszer majd összejöhet a dolog, de egyelőre még nem olyan jó énekes. Ezek alapján elképzelhető, hogy pár év múlva igazi country zenész lesz a híresség, és hollywoodi blockbusterek helyett Grammy-díjas country albumokat fog készíteni.

Itt lehet megnézni a videót, amiben Dwayne Johnson meghatódik a kedves gesztuson, amit Chris Janson tesz neki:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek