BÉKÜLÉS

Fotókon, milyen boldog újra együtt Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Buster

Létrehozva: 2024.05.17.

Péntek reggel bombaként robbant a hír, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor megmentették a válás szélén táncoló házasságukat. Íme a sztárpár szerelmének kronológiája, képekben!

Beigazolódott az, amit a szakmában már egy ideje sejtettünk, vagyis, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor hónapokkal ezelőtt rendezték kapcsolatukat és úgy döntöttek, újra megpróbálják beteljesíteni a 2013-ban egymásnak tett esküjüket, vagyis azt a bizonyos: ásót, kapát, nagyharangot. Döntésükbe elsőkként Hajdú Pétert avatták be, aki őszintén meglepődött, amikor Tápai Szabina „ráfeküdt” a csengőre, miközben Kucsera Gábor éppen a Frizbi TV stúdiójában beszélgetett vele. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor Hajdú Péternél jelentették be, hogy két év különélés után újra boldogok egyűt. Szabina a férje után hozta, otthonfelejtett karikagyűrűjét.
Kucsera Gábor éppen Hajdú Péternél töltötte a napját, amikor Tápai Szabina megérkezett a gyűrűjével (Fotó: YouTube)

Szabinával jól vagyunk egyébként… 

Nagyon sok mindent meg tudtunk beszélni. 

Sok órányi, kemény beszélgetés van mögöttünk magyarázta Kucsera, majd megszólalt a fent említett csengő és a Beköltözve Hajdú Péterhez stúdiójába belibbent Tápai Szabina, hogy aztán együtt jelentsék be a nyilvánvaló tényt: Újra, egy családként folytatják a teljesen új alapokra helyezett kapcsolatukat.

A Bors úgy döntött, hogy a jó hír örömére összedobunk egy képgalériát a régi-új sztárpár közös útjáról, ami egy rövid szakítást és egy 2 éven át tartó, majdnem váláshoz vezető mosolyszünet híján úgy 14-15 éve tart. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek