BETEGSÉG

Súlyos betegséggel újra kórházba került Gáspár Zsolti „Kényszerpihenőre küldött a szervezetem”

D.G.

Létrehozva: 2024.05.10.

Újra meg kellett műteni a Farm VIP műsorvezetőjét. Gáspár Zsolti azt mondja saját magának köszönheti, hogy újra kórházba került.

Hosszabb kényszerpihenőre kényszerült a TV2 sztárja, mert nemrég újra kórházba került. Gáspár Zsoltit harmadjára is meg kellett műteni. Saját bevallása szerint már hazajár az egészségügyi intézménybe. Pedig fóbiásan fél az operációktól, így nem csak a testét, de a lelkét is nagyon megviselte az elmúlt időszak. És még mindig nincs vége, az orvos ugyanis szigorú pihenésre ítélte.

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti harmadjára is a kórházban kötött ki (Fotó: Bors)

Újra műteni kellett Gáspár Zsoltit

A Farm VIP műsorvezetője minden évet azzal kezd, hogy alapos orvosi kivizsgálásnak veti alá magát, idén pedig nem voltak teljesen rendben a leletei, sőt! Olyan problémája akadt, ami csak műtéti úton kezelhető. Gáspár Zsoltival forogni kezdett a világ, de rettegése ellenére bejelentkezett a sebészetre. Akkor még nem sejtette, hogy nem az lesz az utolsó operációja.

Nagyon fontosnak tartom a megelőzést, ezért minden évet laborral és szűrővizsgálatokkal kezdek, ez idén is így volt – mesélte a Borsnak Gáspár Zsolti. – Teljesen ledöbbentem, amikor az orvos közölte, baj van. El kellett mennem tükrözésre, akkor derült ki, hogy a kipufogót műteni kell. Ha van valami, amitől rettegek, na az a műtét. De nem volt mit tenni, altatásban elvégezték az operációt. A doki elmondta, hogy utána pihenni kell, nem szabad megerőltetnem magam. Utána ráadásul a vállamat is műteni kellett kellett, szintén altatásban. De hát én állandóan úton vagyok, intézkedek, a pihenés nem az én műfajom! Nem is tudtam megállni, hogy ne ugyanúgy éljem az életem, ahogy a műtét előtt. Meg is lett a baj! Úgy eldurvult a helyzet, hogy harmadjára is operálni kellett. 

Azt mondják, a saját hibájából tanul az ember. De úgy látszik én nem tanultam. Olyan durva lett a helyzet, hogy véreztem is, így harmadjára is a műtőasztalon kötöttem ki. De most szigorúan betartom az orvosi utasításokat és pihenek, fekszek, kényszerpihenőre küldött a szervezetem. Csak egy alkalommal hagytam el a házat, pénzt kellett tenni a bankkártyámra. Rákattantam ugyanis az állandó fekvésben az online vásárlásokra és elszaladt velem a ló!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek