kínos

Görög Zita bizarr fehérneműs fotózásról vallott

Niki

Létrehozva: 2024.05.09.

A gyönyörű modell Geszti Péter műsorának vendége lesz, ahol a szakmáról is mesélt, amit bár sokan csak a csillogó oldaláról ismernek, de ez nem mindig van így. Görög Zita élete egyik legbizarrabb fotózásáról is elárult néhány részletet az Adom a napom kamerái előtt.

Görög Zita Geszti Péter Adom a napom című műsorának csütörtöki vendége lesz, ahol az éppen ma 60 éves műsorvezető kérdésére egy igazán kínos fehérneműs fotózásra is visszaemlékezett. Sőt, jó tanácsként azt is elárulta, hogy mit tanult ebből a kifejezetten kellemetlen esetből.

Görög Zita
Görög Zita a modell élet a nehezebb oldalát is megtapasztalta a csillogáson kívül. (Fotó: Demeter Vanda)

Bár sokan úgy gondolják, valójában nem könnyű a modellek élete, ezt bizonyítja Zita története is. Ilyet még nem hallottunk!

Volt egy fotózás Ausztriában, amiről el is jöttem. Valamiért egy perzsa macskával akartak fehérneműben fotózni, ami szanaszét karistolta az egész mellkasomat, a vállamat és a karomat is. És ott egy ilyen másfél órás küzdelem után feladtam, és mondtam, hogy bocsi, de én ezt így nem vállalom, vagy hoznak egy másik macskát vagy egy másik modellt, de én lelépek innen

– vallotta be nevetve a gyönyörű édesanya.

Görög Zita megtanulta a leckét

A Megasztár egykori műsorvezetője sokat tanult ebből az esetből és rájött, hogy kénytelen jobban utána járni egy-egy fotózásnak mielőtt rábólint, és a fiataloknak is mindenképpen ezt tanácsolná.

Ez nagyon, nagyon régen volt, és emlékszem, hogy akkor így megtanultam, hogy előre minden részletet meg kell kérdezni. Például, hogy idomított-e a macska. Tényleg, azért, hogy tudjunk minden olyat, ami esetleg így közbe jöhet, és amire számítani kell. Jó, persze, így is megesnek dolgok, de azért nem ennyire kellemetlenek

– tette hozzá Görög Zita.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek