Balhé

„Több pénzt kért...” – Hajdú Péter kitálalt, 45 millióért lépett volna a ringbe az RTL sztárja

Bors

Létrehozva: 2024.05.10.

Komoly vita alakult ki a nemzetközi boksz meccs miatt, ugyanis Molnár Áronnak nem volt elég 15 millió forint a felkészülésre. Hajdú Péter most Bochkoréknál mesélte el a részleteket.

Hajdú Péter volt a vendége Bochkorék reggeli műsorának, ahol elárulta, miért robbant ki a balhé közte és az RTL-es Molnár Áron között. Aki lemaradt volna, itt van egy kis gyorstalpaló: mivel a színész megnyerte a súlycsoportját a Sztárbox című műsorban, ezzel kvalifikálta magát egy tíz országot számláló, nemzetközi megmérettetésre is. Ez már alapvetően is elképesztő eredmény, de ezt nem mindenki gondolja így. Például Molnár Áron sem, akit a 15 millió forintos felkészülési pénz nem motivál arra, hogy esélye legyen megnyerni 100 ezer dollárt...

Hajdú Péter
Hajdú Péter tisztázta a nemzetközi boksz meccs körüli botrányt (Fotó: Bors)

Hajdú Péter: Áronnak különböző kérései voltak

A műsorvezető ezúttal a Hell Boxing Kings képviseletében elmondta: Áronnak olyan kérése volt, ami miatt nem tudtak megegyezni. A férfi a felkészülési összeg háromszorosát, de minimum a dupláját kérte, hogy induljon a megmérettetésen. 

A műsor döntőjében felajánlották a súlycsoportok győzteseinek, hogy lehetőségük van selejtező nélkül elindulni a nemzetközi rendezvényen. Erre a felkészülésre 15 millió forintot ajánlottunk fel, ha pedig megnyeri a súlycsoportját a versenyző, kap 100 ezer dollárt

– kezdte Bochkoréknál Hajdú, majd rátért a balhéra.

– Én a megbeszélések után értesültem arról, hogy Molnár Áronnak különböző kérései voltak. Szerette volna havi leosztásban kapni a pénzt, aminek semmi akadálya nem lett volna, de utána jött azzal, hogy több pénzt kér. Azt mondta, hogy neki ennek a háromszorosa kell, ami 45 millió forint, de ha az nem, akkor is minimum a duplája. Nem tudom pontosan az összeget, hogy ennek mi lett a vége, mert engem csak informáltak, soha nem tárgyaltam vele. De, ha én olyan tehetséges bokszoló lennék, mint Istenes Bence, vagy Molnár Áron, szerintem ingyen, és büszkén állnék ki a nemzetközi ringbe – tette hozzá a műsorvezető.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek