Hiszti

Hisztériás rohamot kapott Meghan

P. E.

Létrehozva: 2024.05.18.

Meghan Markle hisztériás rohamot kapott, amikor közölték vele a híreket.

Egy királyi szakértő szerint Harry herceg és Meghan Markle "hisztérikus volt", amikor rájöttek az Archewell jótékonysági szervezetük körüli drámára. A nonprofit szervezet kénytelen volt felfüggeszteni minden adománygyűjtést és kiadást az éves beszámoló és a regisztrációs díjak benyújtásának elmulasztása miatt.

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three in Dusseldorf, Germany.
Fotó: i-Images / eyevine

Harry herceg és Meghan Markle Archewell nevű jótékonysági szervezetét szabálysértőnek nyilvánították, és elrendelték, hogy átmenetileg szüntessenek be minden pénzmozgást. Ez azt jelenti, hogy nem gyűjthetnek adományokat, a meglévő támogatásokat nem folyósíthatják, és semmi másra sem költhetnek az alapítvány pénzéből. Erről a kaliforniai főügyész tájékoztatta a sussexi hercegi párt. 

A dokumentum szerint a házaspár elmulasztotta benyújtani a szervezet éves jelentését és befizetni az alapítvány hivatalos regisztrációs díját, ezért figyelmeztetést kaptak, hogy amennyiben nem pótolják a hiányosságokat, bírsággal vagy felfüggesztéssel is megbüntethetik őket.

Az Archewellnek most igazolnia kell, miért késtek a befizetéssel, és késedelmi díjat is kell majd fizetnie. A Page Six információi szerint Harry hercegék befizették a kért összeget, de a csekkjük nem érkezett meg az illetékes hatósághoz, ezért új csekket állítottak ki. Amennyiben ez megérkezik, úgy az alapítvány újra normálisan működhet.

A dráma híre akkor tört ki, amikor a házaspár Nigériában volt, hogy népszerűsítse az Invictus Games-t. Tom Quinn királyi szerző azt sugallta, Meghan és Harry pánikba estek, amikor nyilvánosságra hozták a botrányt.

"A pár barátai szerint Harry és Meghan szinte hisztérikus volt, amikor közölték velük, hogy Archewell jótékonysági szervezetüket eltiltották a jótékonysági tevékenységektől, mert nem fizették be a regisztrációs díjukat. A pár ragaszkodik ahhoz, hogy ez csak egy egyszerű hiba volt, és a csekk a postán van, de akárhogy is hímezzük, hámozzuk, ez bizony a hozzá nem értésüket mutatja."

Harry és Meghan kényes az alapítványuk körüli botrányokra, főleg, miután öt vezető alkalmazott is távozott. Egyikük elmondta, lehetetlen Meghannal együtt dolgozni, mert mindenbe beleszól és egy percre sem engedi ki az irányítást és a hatalmat a kezei közül.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek