Meglepő

Kárpáti Rebeka bevallotta: nehéz egy híres ember gyerekének lenni

Niki

Létrehozva: 2024.05.15.

Kárpáti Rebeka és Horváth Csenge mára mindketten jól ismert színésznők és modellek, ám ez nem volt mindig így. Rebekát kezdetben híres édesapja, R. Kárpáti Péter miatt, Csengét pedig csak Fésűs Nelly lányaként ismerték. A két fiatal lány mára sokat letett az asztalra és kiharcolták, hogy az ő nevüket is tudja az ország. Most azt is elárulták, milyen érzés híres emberek gyerekeként felnőni.

Horváth Csenge és Kárpáti Rebeka két tehetséges és ambiciózus fiatal lány, akik bár híres szülőkkel rendelkeznek, mégis önerejükből érték el a sikereiket. Mindketten több területen bizonyították már rátermettségüket, ám sokszor úgy érzik, nehéz kilépni szüleik árnyékából. Ezekről a hátrányokról és nehézségekről Miskovits Marci műsorában beszéltek őszintén.

Kárpáti Rebeka ZSÁKBAMACSKA Tv2 sajtótájékoztató
Kárpáti Rebeka inkább hátrányként éli meg szülei ismertségét (Fotó: Szabolcs László)

Rebeka szerint teljesen más ma egy ismert ember gyermekének lenni, mint gyerekkorában és azt is elmondta, hogy miért:

Mi már az öcsémmel ebbe születtünk bele, hogy ha megyünk valahova apuékkal, akkor például megállítják az utcán, szóval beleszoktunk. De azt látom, hogy annyira megváltozott a világ, hogy míg régen teljesen egyértelmű volt, hogy persze írnak rólunk cikket és mi gyerekként ebben szocializálódtunk, ma ez sokkal nehezebb. Akkor ez még egy viszonylag új keletű dolog volt, apáéknak nem volt még olyan kártékony oldala, mint például a kommentelők, arc nélküli profilok.

− Azt gondolom, a mostani híres emberek gyerekeinek sokkal nehezebb dolga van. Nem azért, mert a szülőknek nehéz megfelelni, mert szerintem mindkettőnknek tök jó fej szülei vannak, akik támogatnak, hanem inkább a tipikus sztereotípiák miatt, hogy biztosan azért nyerünk vagy azért van sikerünk. Ezekkel meg kell tanulni együtt élni, meg kell tanulni elrakni a megfelelő polcra, ami néha nehéz, nekem legalábbis az volt – tette még hozzá.

Nem Kárpáti Rebeka az egyetlen, aki így érez

Horváth Csenge is hasonló cipőben jár, Fésűs Nelly lányaként, bár úgy tűnik, a modell könnyebben kezeli ezt a helyzetet:

Nekem erre van egy bevált gondolatom, amit tartok, és életem végéig tartani fogok, hogy nyilván nagyon sok ajtót kinyitott mindkettőnknek az, hogy ismert szülők gyerekei vagyunk. Viszont azt, hogy mi történik miután azon az ajtón bementünk, azt már csak magunknak köszönhetjük és nem feltétlenül annak, hogy kik vannak mögöttünk.

Horváth Csenge
Horváth Csenge nem csak modellként, de énekes- és színésznőként is ismert (Fotó: Máté Krisztián)

Szerencsére az édesanyja mindenben támogatja Csengét, bár azt is elárulta, hogy az utóbbi időben gyakran aggódik érte.

− Állítás szerint túl sokat dolgozom, de mondtam neki, hogy ezt te rontottad el, mert én egész életemben ezt láttam, hogy annak ellenére, hogy nő vagy, hétből hét napot is lehet, és kell dolgozni – vallotta be nevetve.

Csenge azt is elárulta, hogy a modellkedés mellett hamarosan egy filmben is láthatjuk majd. Kárpáti Rebeka pedig, amellett, hogy saját vállalkozását építi és színházban játszik, a Tündérszépek országos szépségverseny 2024 hivatalos mentora is, amire a jelentkezés ugyan már véget ért, a szavazás még javában zajlik.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek