Betegség

Agydaganattal műtötték Keresztes Ildikót

Zs.

Létrehozva: 2024.05.29.

Keresztes Ildikó agyában novemberben találtak egy három centis daganatot, amit februárban el is távolítottak az orvosok. Az énekesnő eddig nem akart beszélni a betegségről, most viszont úgy érzi, hogy túl van a nehezén, ősszel kész visszatérni a színpadra.

Sokaknak feltűnhetett, hogy Keresztes Ildikó már egy jó fél éve nem szerepel színpadokon, nem ad interjút újságoknak. Az eltűnésének eddig nem tudtuk az okát, most viszont mindenkit letaglózott az igazság.... sajnos egy komoly betegség akadályozta meg abban, hogy nyilvános szereplést vállaljon. 

Nehéz időszak van mögötte 

Keresztes Ildikónak már a 2023-as évben is sok nehézséggel kellett szembenéznie , júliusban elhunyt az édesapja második felesége, Zsóka, akivel nagyon szerették egymást. Augusztusban egy nagyon közeli zenészbarátja, Matyaszovszki Géza ment el, aztán a nyár végén Ildikó annyira lebetegedett, hogy a fellépéseit is le kellett mondania. A kezelések, melyeket kapott, nem segítettek, végül szteroid injekciókkal hozták rendbe nagy nehezen. Akkoriban az énekesnő így nyilatkozott a Borsnak a témában: 

Hosszabb folyamat, hogy az ember ráállítsa magát az öngyógyításra a táplálkozása megreformálásával, egészségesebb életmóddal. Nekem nem sok időm van ezzel foglalkozni a rengeteg munka mellett. 

– mondta 2023-ban. Ezeket a szavakat annak tudatában elolvasni, ami ezek után történt Ildikóval, hátborzongató. 

Keresztes Ildikó
Keresztes Ildikó 2023-ban még azt mondta, nincs ideje egészségesen élni a sok munka miatt (Fotó: Knap Zoltán)

Fejfájás, hányinger, furcsa tünetek 

Pár hónappal Ildikó nyilatkozata után, 2023 novemberében arra ébredt egy reggel, hogy nagyon szédül és hányingere van. A sztár először nem kerített nagy feneket az ügynek, azt gondolta, hogy talán front van, és majd hamarosan jobban lesz.... A szédülés valamelyest enyhült is, de megmaradt a hányinger és a furcsán rossz közérzet is. Az énekesnőt végül egy barátnője vitte be az Uzsoki Kórház sürgősségijére, ahol különféle vizsgálatokat végeztek rajta, de nem találtak semmi eltérést. Egészen addig, amíg meg nem csinálták a koponya CT-t. Egy 3 centis tumor ült a homloklebenyén. 

Azonnali műtét... 

Keresztes Ildikót februárban megműtötték, a tumort eltávolították az agyából és teljes pihenésre kötelezték. Az énekesnő erről az időszakról úgy nyilatkozott egy hetilapnak, hogy nagy ajándék volt az az élettől, életében először egy éven át pihenhetett. Nem stresszelt, nem agyalt túl semmit, csak figyelte, hogy valójában milyen szép a világ. Azt mondta, hogy megértette végre, hogy minden apróságnak érdemes örülni, akár egy szál virágnak is, illetve arról is beszélt, hogy egyre erősebbnek érzi magát, és reményei szerint ősszel visszatér a színpadra. 

Kerestük telefonon Keresztes Ildikót, hogy megkérdezzük hogy érzi most magát, de az énekesnő nagyon udvariasan elhárította az érdeklődésünket arra hivatkozva, hogy most éppen elutazott és nem szeretne nyilatkozni. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek