Munka

Hoppá: Új karrierbe kezdett Keveházi Lili – Nem hiszed el, mit csinál most!

Zs.

Létrehozva: 2024.05.30.

A Next Top Model Hungary verseny kiesett szereplője bár összeomlott, amiért nem folytathatta a versenyt, végül nem sokat szomorkodott, és új karrier után nézett. A jelek szerint Keveházi Lili meg is találta az útját, egy luxus-telefonkiegészítőkkel foglalkozó vállalkozásban.

Elsőre nem tudja az ember, hogy honnan olyan ismerős ez a sapkás vagány lány a TikTokon, aki a videókban telefonokon cserél fóliát... Aztán a hangját hallgatva, a gesztusait nézve jön a rádöbbenés: ő bizony Keveházi Lili, Fábián Anita színésznő és Keveházi Gábor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas balettművész közös gyermeke, a Next Top Model Hungary verseny egykori szereplője, a Jóban Rosszban sorozat színésznője. És, hogy hogy kerül a telefonos boltba? Az egy kalandos történet...

Keveházi Lili
Keveházi Lili vagány csajként tűnt fel a TikTokon. (Fotó: TikTok)

Komoly tervekkel érkezett a műsorba 

Lili nagy reményekkel indult a modellversenyen, hiszen egyfelől komoly karriert szeretett volna befutni, másfelől a híres édesapjának is szeretett volna megfelelni. Talán ez utóbbi motivációja volt az erősebb, a fiatal tehetség ugyanis úgy érzi, hogy sokkal szorosabb lehetne a kapcsolatuk, mint amilyen eddig volt. A fiatal lány így beszélt erről korábban a Borsnak

Minden héten beszélünk, ahogy eddig is, meg találkozunk is, csak én egy nagyon érzelmes ember vagyok, és szeretném, ha édesapámmal is komolyabb kapcsolatom lenne. Ha kicsit mélyebb lenne, ha jobban ismernénk egymást! 

293A6926 Keveházi Lili
Keveházi Lili édesapja elvárásainak is nagyon szeretett volna megfelelni. (Fotó: Mediaworks)

A versenyből Lili sajnos kiesett, így új kalandok felé vette az irányt... Meg sem állt egy elegáns, Andrássy úti mobiltelefonok tartozékaival foglalkozó boltig, ahol nagyon hamar meg is találta magát. 

Keveházi Lili kiváló dolgozó 

A színésznő pár hónap alatt a cég reklámarca lett, a TikTokon ötletes és vidám videók tömkelegét gyártja a tulajdonosok legnagyobb örömére. Lili munkájának köszönhetően sok az új vásárló, szóval végtére mindenki nagyon elégedett lehet. És, hogy milyen ötletekkel vonzza be a fiatal lány a vásárlókat a boltba? Meg is mutatjuk:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek