Bíróság

Kulcsár Edina a dubajozós perben: "Az volt a feladat, hogy be kellett tölteni ezeket a helyeket"

Zs.

Létrehozva: 2024.05.27.

A szépségkirálynőnek rendkívül kellemetlen kérdésekre kellett válaszolnia bíróság előtt.

Kulcsár Edina még Varga Edina néven élt, amikor az úgynevezett "dubajozós" per elkezdődött, uszkve 10 évvel ezelőtt. Az ügy hét éve van a bíróság előtt, a napokban pedig a tanúk ismételt meghallgatásával folytatódott. Itt mondta el a szépségkirálynő, hogy egy ismerősén keresztül - K. Zoltán az ügy vádlottja - kapott lehetőséget arra, hogy külföldön vállaljon munkákat, jellemzően hoszteszként. A külföldi munkákból azonban komoly bonyodalom kerekedett, a rendőrség elkezdte megfigyelni az említett férfit, aki ma kerítés vádja miatt áll a bíróság előtt. Az ő büntetőügye az, ami miatt számos hazai celebnőnek kell most kellemetlen kérdésekre válaszolnia.

Kulcsár Edina - per
K. Zoltánt kerítéssel vádolják, az ő perében kellett Kulcsár Edinának tanúskodnia (Fotó: Markovics Gábor/Bors)

Nem ment el személyesen 

Kulcsár Edina meghallgatására már két tárgyalási nappal ezelőtt sor került volna, ha a híresség hajlandó megjelenni a bíróságon... De mivel nem ment el, a bírónő kilátásba helyezte, hogy rendőri elővezetéssel fogja bevitetni a bíróságra. Ez az opció nyilvánvalóan nem volt szimpatikus a negyedik gyermekével terhes kismamának, így vállalta, hogy videóhíváson keresztül bejelentkezik és élőben hallgathatja ki a bíróság. Edina hétfő reggel nem egyedül ült a kamera előtt, a meghallgatáson jelen volt az ügyvédje is, aki mindvégig feszülten figyelte az eseményeket és ha kellett, közbe is szólt. 

Edina és az ügyvédje a bíróság előtt (Fotó: Markovics Gábor/Bors)

„El kell menni egy buliba, jól kell érezni magunkat és csinosnak kell lenni”

Edinát nem kímélte sem a bíró sem az ügyész, az egykori modellnek számos keresztkérdésre kellett válaszolnia. A bírónő például azzal kezdte, hogy mire emlékszik Edina, hova kellett utaznia? A celeb erre azt válaszolta, hogy Dubaiba. A következő kérdés az volt, hogy máshova is ment-e, de erre nem tudott Edina egyértelműen válaszolni, azt mondta, hogy olyan régen volt és közben olyan sok helyen járt, hogy nem emlékszik egyértelműen, de szerinte csak Dubaiban járt egy alkalommal. A következő kérdés az volt, hogy mit kellett ott csinálnia? Erre Kulcsár így felelt:

Azt mondták, hogy el kell menni egy buliba, és igazából jól kell magunkat érezni, csinosnak kell lenni. (...) Minden nap volt buli. A buli előtt egész nap a szállodában voltam, pihentem. (...) Egy hatalmas hely volt, mint egy lakótelep. Ott különböző épületek voltak, volt játékterem, egy hatalmas nappali. Tulajdonképpen nem is bulizni kellett, hanem az volt a feladat, hogy be kellett tölteni ezeket a helyeket. A lányokkal beszélgettünk, jól éreztük magunkat. (...) Minden egyes nap ez volt a program. 

 

Edina igyekezett visszaemlékezni a tíz évvel ezelőtt történtekre (Fotó: Markovics Gábor/Bors)

Kellemetlen kérdések 

A tárgyalás során a bíró és az ügyész sem bánt kesztyűs kézzel a tanúval, Edina minden válaszára egy újabb kérdéssel reagáltak. A hétfői tárgyalás legkellemetlenebb pillanata az volt, amikor Kulcsár első vallomásából idéztek, hogy valóban csak egyszer járt Dubaiban? 

A bíróság felolvasta Edina egy korábbi vallomását, amiben arról beszélt, hogy többször járt Dubaiban, valamint volt ötször Bejrutban, illetve Marokkóban, Kairóban és Mikonoszon is. Edina erre azt felelte, hogy már nem emlékszik pontosan. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek