Gyász

Elhunyt Lajsz András felesége, gyászol a koktélkirály

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.05.29.

A koktélkirály az utóbbi években számos nehézségen ment keresztül, de mindig talpra állt. Most Lajsz Andrást újabb csapás érte, mert felesége elhunyt, a hírt kisebbik fia közölte a közösségi oldalán.

Lajsz András mindenki fejében úgy él, mint a mindig mosolygós és vidám, bajszos koktélkirály. A neves vendéglátós októberben öt szívinfarktus és egy agyvérzés után ismét sztrókot kapott, és kórházba került. Azonban jó kedve akkor is, ahogy mindig, sikeresen átsegítette az élet nehézségein.

Lajsz András
Nehéz időket él meg Lajsz András (Fotó: Bors)

A napokban viszont egy újabb csapás érte Lajsz Andrást, aki most feleségét, Barta Zsuzsát gyászolja. A koktélmester még 2007-ben vette feleségül Zsuzsát, aki két fiúval, Andrással és Dominikkal ajándékozta meg. A tragikus hírt a kisebbik fiú osztotta meg Facebook-oldalán.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy édesanyám, május 21-én elhunyt. Az érdi ercsi úti temetőben veszünk tőle végső búcsút június 20-án, 13 órakor. Kérünk mindenkit, hogy a rá emlékezők egy szál virággal búcsúzzanak tőle

– írta Dominik a közösségi oldalán.

Orvosi csoda Lajsz András

Lajsz András egykor a legnagyobb tévéműsorokban, rendezvényeken keverte a koktélokat, nagyon népszerű és tehetős volt. Aztán a semmiből jöttek a bajok. Első, második, harmadik, negyedik majd ötödik infarktus, közben pedig egy agyvérzés is. 

Újrakezdem az életem, a semmiből. Újra húszévesnek érzem magam. Na, nem a fizikai állapotom miatt, hanem a karrierem szempontjából. Egy kis sörözőt működtetek Érden, ami tavaly október harmincadikán ugyan megnyitott, de a vírus miatt nyolc nap múlva be is kellett zárni. Most újra kinyitott a hely, egy hete. Még nem tudom megmondani, hogy gazdaságilag kifizetődő lesz vagy sem. De talán nem is ez a lényeg – mesélte Lajsz a Borsnak 2021 nyarán.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek