feszültség

Lola kiosztotta a kommentelőket

Bors

Létrehozva: 2024.05.27.

Az énekesnő nemrégiben járt Dubaiban, azonban feltűnt neki valami, amit még ő sem hagyhatott szó nélkül. Lola kendőzetlenül beszélt erről a jelenségről.

Az internet mindenki számára egy új korszakot hozott el. Viszont hiába van millió olyan funkciója van, amiért hálásak lehetünk, magával hozta a névtelen kommentelés lehetőségét is, amivel a sztároknak is meggyűlik a bajuk. Ilyen szituációt élt át Lola is, aki nem tartotta magában azt, mit gondol a negatív megszólalókról.

Lola - Korsós Judit
Lola besokallt, azonnal felkérdezte a követőit (Fotó: Szabolcs László)

Dubai egy közkedvelt végállomása a hazai sztárvilágnak egy kis kikapcsolódás erejéig. Legutóbb például Radics Gigit láthatták ott a szemfülesek, de Nádai Anikó, Csuti és Cooky is megfordult már az Egyesült Arab Emírségekben.

– Nem szoktam magamra venni a kommenteket… viszont van itt valami, amit nehéz szó nélkül hagyni – kezdte sorait a Szerencse Szombatból nemrég távozó előadó az Instagram felületén.

Lola egyszerűen nem érti, miért kell bántó dolgokat kommentelni

Noha könnyen lehet, hogy a hozzászólók egyből rosszra gondolnak, de nyilván nem láthatnak bele a sorok mögé, így az énekesnő üzenetében szeretné, ha sokkal körültekintőbben járnának el ezek az emberek,  mielőtt megmozgatják ujjaikat ahhoz, hogy kommenteljenek valami olyat, ami egyáltalán nem tűr nyomdafestéket.

– Miért van az, hogy gyakorlatilag bárki Dubaiból posztol, arra rengeteg nem tudom szebben írni, de 

burkolt „ribancozós” komment érkezik csak magyar profilokról?

 Látom ezt a saját oldalamnál és más ismert magyar előadóknál is. Szerintem ez végtelenül szomorú. Ettől jobbnak/többnek érzi magát a kommentelő? – zárta üzenetét Lola. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek