FORGATÁS

Marics Peti az új munkájáról: Azt hiszem, jól megy a dolog

M. K.

Létrehozva: 2024.05.30.

Módosítva: 2024.05.30.

Ellátogattunk a Hogyan tudnék élni nélküled című film forgatására. A kulisszák mögött munka közben leshettük meg Marics Petit, Ember Márkot és Törőcsik Franciskát.

Nagyszabású romantikus, zenés vígjáték készül Demjén Ferenc legnagyobb slágereivel, Hogyan tudnék élni nélküled címmel. A stábban a mindenki által ismert dalok mellett elképesztő sztárgárda felel majd a nézők szórakoztatásáért.

Marics Peti
Marics Peti most először szerepel nagy volumenű mozifilmben (Fotó: Bors)

A film a 90-es évekbe repíti majd vissza a nézőket, ahol hat fiatal történetét követhetjük nyomon a jelen és a múlt idősíkjában. A forgatás helyszínén Ember Márk, Törőcsik Franciska, Marics Peti, Márkus Luca, Kovács Harmat és Kirády Marcell játékát figyelhettük meg. Kirády Attila, a film producere elmesélte, hogyan indult a projekt:

– Régóta szerettem volna egy ilyen produkciót, jó ideje gondolkoztam rajta, hogyan lehetne megvalósítani. Olyan zsánerű filmet akartam készíteni, mint a Mama Mia, melyben egy népszerű zenekar - abban a filmben ez az ABBA volt - slágereit dolgozzák fel, egy olyan zenekarét, amelyet minden korosztály ismer és szeret. 

Ezen koncepción alapján készíttetettük elő a filmünket, s elég gyorsan eljutottunk Demjén Ferenchez, hiszen az ő dalai generációkon átívelnek, s a közönség nagyon kedveli őket. Megkerestem Rózsit, aki szerencsére nyitott volt az együttműködésre, s ezután felgyorsultak az események.

Goda Kriszta és Kormos Anett írtak egy romantikus nyári zenés vígjátékot, melyben a történeteket a 15 legnagyobb Demén sláger köti össze. Jelen pillanatban a filmnek a forgatása zajlik.

Sztárok éneklik Demjén slágereit

A filmben megannyi ismert színész és énekes mellett Marics Peti is szerepet kapott, aki a készülő alkotással kapcsolatban így nyilatkozott:

− Érzem az erős kapcsolódást a film slágereivel, hiszen itt olyan örökzöld szerzeményekről beszélünk, amik évtizedeket ölelnek fel.

Sorozatban volt már lehetőségem kipróbálni magam, de ez egy nagy mozifilm lesz prémium kategóriában. Azt hiszem, jól megy a dolog, a többiektől is ezt a visszajelzést kapom.

S hogy hogyan jut ideje Marics Petinek a forgatás és a fellépések mellett a magánéletre? Az énekes szűkszavúan csak ennyit mondott:

Sehogy.

A forgatáson készült képeket galériánkban tekinthetik meg.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek