Józan

Több mint 6 éve józan Molnár Tamás

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.05.30.

A szenvedélybetegség egy folyamatos harc a kísértéssel, hatalmas önuralomra van szükség. Molnár Tamás már lassan 7 éve, hogy a józan életet választotta.

Molnár Tamás, az Anti Fitness Club egykori frontembere sosem titkolta, hogy korábban komoly szenvedélybetegséggel küzdött, ami átvette az élete felett az irányítást. Az alkohol és a drogok uralták a mindennapjait, azonban eljött az a pont, amikor elhatározta, hogy soha többé nem fog úgy élni, mint azelőtt. A zenész azóta is büszkén vállalja józanul töltött napjait.

Molnár Tamás
Molnár Tamás szenvedélybetegségek rabja volt hosszú évekig. (Fotó: Albert Péter)

Nemrég a zenész és dalszövegíró egy képet rakott ki, ahol két barátjával együtt pózol, és a fejük felett a józanul eltöltött napokkal. Természetesen Tomi rajongói üdvözölve fogadták, hogy kedvencük már majdnem 7 éve él teljesen tiszta életet él.

Ez igen!!!! Na, ez nagyon menő!!!! Legalább is az kellene, hogy legyen, és ebben ti most hatalmas példát mutattok!!!!! Gratulálok!

Aki felismeri, hogy addikcióra hajlamos személy, az a legjobb, amit tehet, hogy nem a mértékletességet választja. Onnan egy hajszál az elhajlás.. sajnos. Szerintem elképesztő önuralom és elhivatottság kell ehhez, amit Tomi csinál. Maximális tisztelet érte

– fejezték ki a kommentelők a támogatásukat, és az elismerésüket a három férfi előtt.

Mindig ott van Molnár Tamás előtt a kísértés

A zenészek életében nem ritka, hogy a fellépések után a rajongók meghívják őket egy-egy italra. Nagy a kísértés, éppen ezért hatalmas akaraterőre vall, hogy Tomi minden egyes alkalommal nemet mond.

Tudom, hogy csak egyetlen sört nem tudnék meginni, ezért miután lejöttünk a színpadról, bepakolunk a kocsiba és hazaindulunk, így nulla az esélye annak, hogy elcsábulok

– mondta korábban az énekes a Borsnak, aki igazi példakép a szenvedélybetegek számára. Éppen ezért úgy érzi, kötelessége elmesélni a történetét, hogy reményt és erőt adjon a függőséggel küzdő embereknek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek