Leleplezés

Azt hitte a magyar énekesnő, váratlanul teherbe esett, orvosi vizsgálat derített fényt a fájó igazságra

Niki

Létrehozva: 2024.05.15.

Az énekesnő hétfőn osztotta meg követőivel, hogy az elmúlt egy hétben igencsak rosszul van, szédül, erőtlen és a füle is zúg. Sokan írtak neki a tünetekkel kapcsolatban és volt, aki azt állította ez akár a terhesség jele is lehet. Nagy Bogi maga is gyanakodni kezdett a hír hallatán.

Ahogy korábban a Metropol is megírta, Nagy Bogi huzamosabb ideje rosszullétekkel küzdött és nem múltak a tünetek, ezért kénytelen volt orvoshoz fordulni. A fiatal énekesnőnek azt tanácsolták a követői, hogy vegyen egy terhességi tesztet is, hiszen ez akár a várandósság jele is lehet. Bogi ezt be is tartotta, sőt az eredményt is elárulta.

NZ2_4656 Nagy Bogi
Nagy Bogi rajongói terhességre tippelnek Fotó: Nagy Zoltán

Bogi az Instagram-oldalán egy orvosi vizsgálat után jelentkezett be, és az autójában ülve elmondta az igazságot a várandósságáról szóló pletykákról.

Nem viccelek, tegnap óta több százan írtatok, hogy hasonló problémával küzdötök. Nyilván volt, aki tudja, hogy a pánikbetegsége miatt szédül 20 éve, de volt, aki mondta, hogy így vette észre, hogy terhes

 – kezdte az énekesnő.

– Úgyhogy tegnap bepánikoltam és vettem terhességi tesztet, de nem, nem várok gyermeket még mindig – árulta el követőinek.

De mi okozhatja a gondot valójában? Az orvosi vizsgálat során erre is fény derült.

Nagy Bogit egy gyakori probléma kínozza

Bár nem ritka, ám egy annál kínzóbb probléma az, amire fény derült.

Azt mondta a fül-orr-gégész, hogy valószínűleg elmozdultak vagy leszakadtak a fülkristályaim. Ezek felelnek az egyensúlyérzékünkért, úgyhogy erre gyógytornát javasolt

 – árulta el.

Sőt, a tehetséges énekesnő egy igen furcsa teóriát is megosztott rajongóival arról, hogy mi okozhatja többeknél egyszerre a fülkristály elmozdulását:

– Az volt a furcsa, hogy az utánam lévő betegnek ugyanez volt a panasza és ugyanezt mondták neki is. És arra gondolva, hogy több százan írtatok, hogy ezzel küzdötök egy-két hete, lehet, hogy vírus van. De olyat is írtak, hogy napkitörések vannak, szóval az ilyen érzékenyebb emberek lehet, hogy ezt érzik.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek