SZÉPSÉG

Nem hiszed el, hol tűnik fel a Házasság első látásra sztárja

Doris

Létrehozva: 2024.05.17.

Dávid Petra egy új megmérettetésen vesz részt. A Házasság első látásra sztárja a Tündérszépek egyik indulója!

2024-ben, immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre február 5-től jelentkezhettek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhettek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket

Petra szeretné megnyerni a Tündérszépek versenyét (Fotó: TV2)

A színes mezőnyben a jelentkezők között idén feltűnt egy roppant ismerős arc is! Ő nem más, mint a Házasság első látásra című nagy sikerű reality-ből megismert Dávid Petra, aki egy csapásra az érdeklődés középpontjába került a TV2 műsorának köszönhetően.

− Úgy voltam vele, hogy a korhatár miatt ez az utolsó év, amikor kipróbálhatom magam a Tündérszépek versenyben. Ezért hát úgy voltam vele, hogy miért is ne? Spontán módon jelentkeztem, aztán meglátjuk, mi lesz. Azt már sokan tudják rólam, hogy személyi edzőként dolgozom és segítek másoknak. A Házasság első látásra című műsorban megosztó voltam, de igyekeztem tanulni abból a hat hétből, amit Andris feleségeként töltöttem. Komoly személyiségfejlődésen mentem keresztül, amit igyekszek a jövőben is kamatoztatni

- árulta el a Bors megkeresésére Dávid Petra.

Az öröks szerelmet egyelőre nem találta meg Dávid Petra (Fotó: Dávid Petra)

Rengeteget fogyott

A Tündérszépek versenyzőjének sorsa már csak azért is érdekes, mert korábban ötven kilótól szabadult meg. Vagyis a verseny most jó visszajelzés lehet számára, hogy érdemes volt az életvitelváltás.

Ha a versenysúlyomat nézzük, nagyjából ötven kilótól szabadultam meg. Rá kellett jönnöm, hogy nincsen csodaszer, egyszerűen a kitartás segít, illetve az, hogy odafigyeljek az étrendemre – árulta el Petra korábban a Borsnak.

Név: Dávid Petra 

Lakhely: Budapest 

Életkor: 35

Magasság: 170 

Csillagjegy: Nyilas

Kedvenc étel: Kacsamell áfonyamártással, hercegnő burgonyával

Kedvenc ital: Aperol Spritz

Kedvenc zene: Imagine Dragons

Kedvenc parfüm: Estée Lauder – La Vie est Belle

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek