Minőségi idő

Nem hiszed el, mi volt Csuti első munkája - Videó

B. V.

Létrehozva: 2024.05.28.

Az üzletember nyíltan beszélt kapcsolatáról, múltjáról édesanyjával és arról, hogyan formáltá ez őt azzá, aki lett belőle.

Szabó András "Csutinak" kalandos gyermekkora volt. Miután szülei elváltak volt, hogy édesanyja egyszerre három munkát vállalt a megélhetésükért, míg csepeli panellakásukban laktak. Olyan is akadt, hogy ő segített be otthon, amikor anyja épp varrónői munkát végzett, ő rakta a pompokat a megvarrt sapkákra, 10-20 fillér (mai értékkel nézve nagyjából 90 forint) zsebpénzért. Épp ezért fontos számára az, hogy minőségi időt töltsön a szeretteivel, és alázattal forduljon az emberek felé.

Szabó András Csuti
Csuti számára nagyon fontos a minőségi idő. Fotó: Szabolcs László / hot! magazin 

Csuti számára a legfontosabb gyermekei boldogsága és az, hogy ők mindent megkapjanak. Ezt szintén édesanyjától tanulna, akivel nagyon sok mindenen mentek keresztül. Szülei válását követően ugyanis ő volt az, aki anyukája kezét fogva végig jelen volt az életében. Legyen szó akár egy új párkapcsolatról és annak nehézségeiről, vagy épp bármi másról.

Mégis mindig jól kijöttek Csuti kamaszkorától eltekintve, miután vehemenciáját édesanyjától örökölte. És, ahogy a mondás is tartja: két dudás egy csárdában nem fér meg. Azonban ezt a pár évet is boldogan töltötték egymás mellett és azóta is vannak anya-fia napjaik, amikor együtt plázázgatnak, ebédelnek vagy csak szimplán sétálgatna. Csuti számára ugyanis ez jelenti a minőségi időt nem az, amikor valaki az együtt töltött idő közben rohangál ide-oda, másra figyel, telefonozik:

A minőségi számomra egyértelműen az, amikor egymásra koncentrálunk, egymásra figyelünk. Érdeklődünk a másik iránt.

 - jelentette ki a Mokka vendégeként az üzletember.

Az, hogy tényleg a kapcsolatunkkal dolgozunk az ma már nagy kincs. Annyi helyről jön az információ és annyi helyen pörög az ember, hogy erre ma már nagyon tudatosan oda kell figyelni.

 - emelte ki hozzátéve, hogy az ember erre akkor jön rá igazán, amikor munka után lefekszik, másnap hajnalban pedig csörög a telefon, hogy elhunyt valaki.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek