Lánykérés

Nem mindennapi jelenet zajlott le a Zsákbamacska adásában, T. Danny elsírta magát miatta

B. V.

Létrehozva: 2024.05.28.

Az énekes rendkívül elérzékenyült, nem tudta visszatartani a könnyeit.

Nem mindennapi esemény történt a tegnapi, április 27-ei Zsákbamacska adásában. T.Danny és Kárpáti Rebeka ugyanis az adás során, a kamerák előtt sírta el magát a meghatottságtól, miután a játék során egy játékospár eljegyezte egymást. Kiss Dennis ugyanis a győzelmük után fogta magát és féltérde ereszkedve feltette a nagy kérdést szerelmének, Szekrényes Szulitának, aki hirtelen fel sem fogta mi történik. 

Denis adásban kérte meg Szulita kezét Fotó: TV2 Play

Szulita egyből elsírta magát, mire Denis is elérzékenyült, még az előre elkészült beszédjét is elfelejtette:

Sokszor volt rá alkalmam és idáig ez sajnos soha nem történt meg. Tudom, hogy te vagy nekem az egyetlen, az igazi, a nagy szerelmem. És tudom azt is, hogy te vagy a legaranyosabb, tényleg te vagy a mindenem. Te vagy a legvidámabb ember, akit ismerek és nem tudnám mással elképzelni az életem, csak veled.

 - kezdte a lánykérést Denis, amit a nagy kérdés követett: 

Hozzám jössz-e feleségül?

Szulita természetesen igent mondott. Sírva, hatalmas mosollyal az arcán ugrott újdonsült vőlegénye karjaiba, akivel már 18 éve alkotnak egy párt. 

Mondani sem kell a stúdióban lévők mind meghatódtak, állva tapsoltak a jegyeseknek, akik számára ez mellett a kétmilliós nyeremény már-már "eltörpült".

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek