Botrány

„Pszichiátriára kerültem...” – óriási a balhé Nótár Mary és a volt menedzsere között

Bors

Létrehozva: 2024.05.16.

Az énekesnő volt menedzsere egy élő bejelentkezésben tálalt ki arról, hogyan ment tönkre az élete, miután elvesztette a munkáját. Állítása szerint Nótár Maryvel perben állnak, és az anyagiakban sem tudtak megegyezni.

Nótár Mary körül áll a bál, ugyanis az egykori menedzsere most mindenről kitálalt! Lotti egy élő bejelentkezésben szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba azzal kapcsolatban, hogy mi történt azután, hogy az énekesnő már nem számít a munkájára. A 25 éves lány kendőzetlen őszinteséggel vallotta be, hogy Maryvel haragban váltak el egymástól, ráadásul annyira összekülönböztek, hogy még perben is állnak. Sőt, ha ez még nem volna elég: Lotti kétszer is pszichiátriára került a történtek miatt.

Nótár Mary
Nótár Mary volt menedzsere kitálalt az énekesnőről (Fotó: Bánkúti Sándor)

Nótár Mary volt menedzsere: Könyörögtem neki...

Lotti láthatóan nagyon rosszul viselte, hogy véget ért a közös munka az énekesnővel, hiszen hosszú éveken keresztül látta el a menedzseri és szervezői munkákat. Erre az évre is 86 bulit kötött le Marynek, de elmondása szerint, ezek után már nem kapta meg a gázsiját. Sőt, a híresség arra sem volt vevő a lány szavai szerint, hogy folytathassa a munkáját, legalább még ebben az évben. Cserében egymást érték emiatt a viták, és ez annyira megviselte Lottit, hogy kórházba került. Kétszer is...

Én annyit kértem, hogy ebben az évben még hadd folytassam a munkámat, és amit lekötöttem neki 86 bulit, azt számoljuk el. Ez nem valósult meg

– hangzott el a videóban, majd az egykori szervező arra is kitért, hogy április 10-től a pszichiátrián feküdt, és ekkor sem számíthatott Maryre. Bár, hozzátette, hogy egyszer azért az énekesnőben is megfogalmazódott a békülés lehetősége, ám végül ebből nem lett semmi. 

– Mindenki a pszichiátriával jön. Igen, ott voltam... Kétszer. Először meglátogatott, akkor ő is békülni akart. Másodjára én könyörögtem neki, hogy látogasson meg, vagy csak vegye fel a telefont, de nem jött. Le is tiltott... mondta a lány, aki a történtek után továbbra is pszichológushoz jár, és abban reménykedik, hogy egyszer még rendeződik a viszonya az énekesnővel. Ha másért nem is, legalább a saját egészségi állapota miatt. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek