Vélemény

Stana Alexandra őszintén elmondta a véleményét a férfiakról: Félnek a határozott nőktől

N.V.N.

Létrehozva: 2024.05.10.

A Dancing with the Stars gyönyörű táncosa szerint „kihalt” a régimódi udvarlás a világból. Stana Alexandra véleményéből legalábbis erre lehet következtetni, nincsenek jó tapasztalatai a randizást tekintve sem.

Tavaly december elején bombaként robbant a hír, két év együttlét után Stana Alexandra és Meggyes Dávid szakított. A gyönyörű táncosnő azóta a szinglik táborát erősíti, ám úgy tűnik, egyelőre ez így is marad.

Stana Alexandra
Stana Alexandra régimódi férfia vágyik Fotó: Csudai Sándor (CSS) Origo

Stana Alexandra úgy érzi, nem fér bele az életébe egy társ

Az utóbbi időben tudatosan kezdte építeni a versenytánc utáni karrierjét, melynek érdekében még a szerelmi életét is képes feláldozni. Nemrég a hot! magazinnak árulta el, ezt egy csöppet sem bánja, mert tudja, hogy megvan az eredménye.

– Most úgy érzem, nem férne bele az életembe egy társ. Ameddig nincs üresjárat a napjaimban, addig nem hiányzik, hogy állandóan mellettem legyen valaki. 

Nagyon fontos, hogy olyan ember legyen mellettem, aki elfogadja, hogy nekem mindig a munkám lesz az első. 

– Ha olyan férfi érkezik az életembe, akkor nem tiltakozom a szerelem ellen. Csak éppen nincs időm arra, hogy elmenjek randizni. Mondjuk úgy: nem az az elsődleges, hogy ismerkedjek – árulta el a Dancing with the Stars táncosa.

Stana Alexandra
A gyönyörű táncos szerint megváltoztak az udvarlási szokások Fotó: Szabolcs László

„Hol vannak a mai világból a régimódi férfiak?”

Alexandra nem tagadja, hogy jelentkezők szép számmal akadnak, de jelenleg nincs ideje a randizgatásra. Sőt! Úgy tűnik, nincsenek jó tapasztalatai sem. A közösségi oldalán ugyanis éppen ezzel kapcsolatban fejtette ki a véleményét, miszerint a 21. században – szerinte – nagyon megváltoztak az udvarlási szokások. Hölgyek! Valljuk be, ez valóban így van, és egészen biztosan sokan egyet is értenek a gyönyörű táncos gondolataival.

– Hol vannak a mai világból a régimódi férfiak? 

Akik udvarolnak kitartóan és nem rettegnek a visszautasítástól? 

– Akik nem csak az ego-pátyolgatásra vágynak, és nem félnek a határozott nőktől? Virágot hoznak, lehet rájuk számítani és nem félnek szeretni? Olyan, mintha mostanában nekünk kellene küzdeni a férfiakért, nem? Vagy rosszul látom? – tette fel a kérdést követőinek Stex.

Egészen biztosan sokan tudnának minimum egy-egy példát hozni arra, milyen rossz „élményben” volt részük ismerkedéseik során. Viszont az is igaz, nem tudhatjuk, mit hoz a holnap. A szerelem nem kívánságra jön, hanem váratlanul toppan be az életünkbe. Reméljük, Alexandra esetében is így lesz.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek